Kiwanis har kjøpt alle konsertbillettene – er du heldig kan du få én

VENDER TILBAKE: Det er mange måter å be om mer vin på. Eir Inderhaug gjør det med trestrøken C. Nå er hun igjen gjestesolist på Promenadekonsert med Marinemusikken.

VENDER TILBAKE: Det er mange måter å be om mer vin på. Eir Inderhaug gjør det med trestrøken C. Nå er hun igjen gjestesolist på Promenadekonsert med Marinemusikken. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Finn fram din rareste, morsomste hatt, og la flagget få en omgang med strykejernet. Nå er det igjen tid for promenadekonsertene.

DEL

Det er en lang og god tradisjon. Marinemusikken holder sin årlige promenadekonsert – eller «Proms», som de sier i England – og de tre Kiwanis-klubbene i Horten sørger for utsolgt hus på den konserten som er lagt til lørdag 4. november.

– Det er 17. gang vi gjør dette, forteller Bjørn Gjerpe.

Vil glede andre

Det betyr ikke at Kiwanis holder den musikalske festen for seg selv og sine. Tvert imot.

– Funksjonshemmede, psykisk utviklingshemmede, beboere på alle våre institusjoner og deres familier er invitert til å være med, sier Gjerpe.

Nå er det fortsatt noen få billetter igjen. Roger Berg og Bjørn Gjerpe er opptatt av at setene ikke skal bli stående tomme.

– Årets russ har fått tildelt noen, som de bruke til å få med seg medlemmer av Mental Helse Horten. Det er vi veldig glade for.

LES OGSÅ: Hennie vant gavekort – og hun vet allerede hva hun skal bruke premien på

Når det fortsatt finnes noen ledige seter, håper Berg og Gjerpe at hjemmeboende eldre og syke vil benytte seg av dem.

Det er i så fall bare å ta kontakt med oss, eller nærmeste lokale Kiwanis-klubb, opplyser de.

Stjernedirigenten er tilbake

Kiwanis gleder seg spesielt over at stjernedirigent Nigel Boddice fra Skottland igjen har tatt ansvaret for taktstokken. Det lover godt for feststemningen.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

DIRIGENT: Nigel Boddice regnes som «Proms-konsertens far» med Marinemusikken. Med ham på podiet er det duket for musikalsk fest.

DIRIGENT: Nigel Boddice regnes som «Proms-konsertens far» med Marinemusikken. Med ham på podiet er det duket for musikalsk fest. Foto:

LES OGSÅ: Hvorfor bli voksen, når du kan leke hele livet?

– Han er jo ikke akkurat kjent for å være stiv, sier Berg.

I tillegg er det ingen ringere enn sopranen Eir Inderhaug som er gjestesolist. Den svært ettertraktede og allsidige solisten har også tidligere fått publikum i Bakkenteigen til å hyle av latter over sine komiske framføringer av klassiske arier.

PROMS: Flagg og hatter er obligatorisk når Kiwanis inviterer til Proms-konsert. Men Bjørn Gjerpe og Roger Berg glemte hattene da de besøkte Gjengangeren.

PROMS: Flagg og hatter er obligatorisk når Kiwanis inviterer til Proms-konsert. Men Bjørn Gjerpe og Roger Berg glemte hattene da de besøkte Gjengangeren. Foto:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.