(Østlands-Posten)

Silje Hvarnes ble landskjent da hun vant Farmen i 2008 og stakk av med førstepremien til en verdi av en million kroner.

Ikke lenge etterpå «sikret» hun seg også programleder Gaute Grøtta Grav.

De to giftet seg i Hvarnes kirke i 2011 og har to barn sammen. For fire år siden flyttet de til hans hjembygd i Isfjorden i Romsdal, der de i følge Se og Hør overtok foreldrenes hjem.

I denne ukens utgave av Se og Hør, avslører bladet at det er knuter på tråden mellom det profilerte paret med tittelen «SJOKKBRUDD». Så sterke knuter at hun har flyttet ut fra deres felles hjem.

LES OGSÅ: Kontroll i Larvik: En forretning solgte alkohol til mindreårige

Flyttet fra Hvarnes til Horten

Silje Hvarnes er utdannet veterinær og vokste opp i Horten, men kommer opprinnelig fra Hvarnes i Lågendalen.

– Jeg flyttet fra Hvarnes som sjuåring, og vokste ikke opp på noen gård. Men jeg har selvsagt alltid vært ei bygdejente, fortalte hun da hun vant i 2008.

Høsten 2010 var hun også programleder for Villdyrlegen sammen med Grøtta Grav.

I 2014 fortalte Grøtta Grav til Dagbladet (for abonnenter) at han var redd for å miste jobben i Farmen etter at forhold til Hvarnes ble kjent. Det endte imidlertid med gult kort i følge programlederen.

38-åringen har tidligere skrytt av kona med tanke på hvor mye han har vært opptatt med ulike tv-innspillinger

Knuter på tråden

Gaute Grøtta Grav (38) har tidligere skrytt hemningsløst av kona Silje (37), som har vært tålmodig selv om han har vært mye borte.

– I år har det jo vært en maraton – med både «Farmen kjendis» og den vanlige sesongen. Det har vært en utfordring, og det er klart at jeg kjenner på savnet av familien. Heldigvis har jeg en veldig forståelsesfull kone. Men fra oktober til mars prioriterer jeg familien, har Gaute sagt til Se og Hør tidligere.

Se og Hør skriver at de har vært i kontakt med ekteparet, men at de ikke ønsker å kommentere saken.