Julian innlemmet i stjernegalleriet til FCK

I PARKEN: Julian Kristoffersen og resten av FC København-spillerne på trening i Parken da Gjengangeren besøkte Julian i sommer.

I PARKEN: Julian Kristoffersen og resten av FC København-spillerne på trening i Parken da Gjengangeren besøkte Julian i sommer. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Fredag formiddag sendte FC København ut en pressemelding om at Julian Kristoffersen har fått fast plass i deres A-stall.

DEL

Hortensmannen har trent fast med Ståle Solbakkens A-stall stort sett i hele 2016, og permanent siden tidlig på sommeren, men har nå altså formelt blitt innlemmet i FC Københavns A-stall.

– Julian er en litt "late bloomer" i fotballmessig forstand. Med det mener jeg at han er ikke typen som tar kvantesprang framover, men utvikler seg prosent for prosent og dag for dag. Han har vært fast med A-laget siden i sommer, og har bevist at han hører hjemme her. Han har noen spisskompetanser i kraft av sin størrelse, som gjør han til en meget spennede spiller - hvis vi lykkes med å utvikle ham som vi håper. Tiden vil vise om vi lykkes med det, sier FCK-trener Ståle Solbakken i pressemeldingen.

LES OGSÅ: Julian Kristoffersen griper muligheten når den kommer

Julian Kristoffersen kom til København i 2013 fra FK Ørn Horten. Da gikk han inn i klubbens akademi, School of Excellence, hvor han etter tre år nå ble innlemmet i klubbens A-stall.

LES OGSÅ: Julian i Michael Laudrups fotspor

Tidligere i år mottak han talentprisen "Granen"  i klubben, som en rekke store, kjente spillere har mottatt før ham. Han har allerede debutert for FCK. Det gjorde han 20. mars i Superliga-kamp mot Nordsjælland.

LES OGSÅ: Julian debuterte for FC København

DEBUTEN: 20. mars 2016 debuterte Julian Kristoffersen for FC København mot FC Nordsjælland.

DEBUTEN: 20. mars 2016 debuterte Julian Kristoffersen for FC København mot FC Nordsjælland. Foto:

– Det er dette jeg har jobbet for i tre år, og jeg er fantastisk glad for sjansen. Det har vært en drøm for meg å bli en del av eliteserietroppen til FCK, og nå skal jeg fortsette å jobbe hardt hver eneste dag for å utvikle meg, sier Julian Kristoffersen til FCKs nettsider.

LES OGSÅ: Julian midt i gullfesten

Julian Kristoffersen blir den 27.-spilleren i A-stallen til FCK. Han har fått draktnummer 37.

Artikkeltags