Tusen takk

GOD JUL: Ordføreren ønsker alle en flott julefeiring og et godt nytt år.

GOD JUL: Ordføreren ønsker alle en flott julefeiring og et godt nytt år. Foto:

Av

Jeg er veldig privilegert som får lov til å være ordfører i det jeg synes er en fantastisk flott kommune. Jeg vil derfor benytte denne anledningen til å takke alle dere som bidrar til at Horten er et så bra sted.

DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Jeg vil starte med alle dere frivillige. Hver eneste dag, kveld og helg er hundrevis av dere i aksjon rundt om i kommunen. Noen driver med idrett, andre med kultur, beredskap, kirkelig arbeid, humanitært arbeid eller andre former for frivillig arbeid. Felles for dere alle er at dere velger å bruke masse ubetalt fritid til glede for andre. Denne innsatsen er enormt verdifull for lokalsamfunnene våre.

Jeg vil også takke alle dere i det dyktige og varierte næringslivet vårt. Vi har verdensledende bedriften innen mange områder, men også en rekke små bedrifter der folk har skapt sine egne arbeidsplasser.

Alle bedriftene og arbeidsplassene - enten det er et stort teknologiselskap, et utested, en byggmester, lokalavisa, en frisør, grundervirksomheten eller en liten nærbutikk - er like viktige. Et godt næringsliv er en forutsetning for et godt velferdstilbud.

I kommunen finnes det også tusenvis av offentlig ansatte som gjør kjempeviktige jobber. Noen på skoler, på Universitetet, i barnehager eller på sykehjem, mens andre vasker byggene våre, fikser avløpsrørene våre og brøyter veiene. Dere som er offentlig ansatte innen en rekke forskjellige områder gjør hver dag jobber som er veldig viktige for oss innbyggere.

Jeg vil også takke mine politiske kollegaer fra alle partiene og administrasjonen i kommunen. Dere bidrar til et godt og løsningsorientert samarbeidsklima. Til sist vil jeg takke alle dere fantastiske innbyggere i kommunen. Dere er den viktigste kvaliteten vi har, og dere bidrar alle på ulike måter til et godt samfunn.

For meg er det like viktig å snakke med rusmisbrukeren som med næringslivslederen, med den arbeidsledige som med presten, eller med ungdommen som med pensjonisten. Det er alle dere Hortensfolka som gjør kommunen til det den er.

Avslutningsvis vil jeg minne om at ikke alle har det like bra i jula. Jeg er derfor veldig glad for at vi har mange varme og inkluderende innbyggere, som vet å bry seg litt ekstra om de som trenger det mest.

Et smil, en lite samtale eller litt ekstra oppmerksomhet kan bety mye for mange. Takk for at dere bryr dere.

Jeg ønsker dere alle en flott julefeiring og et godt nytt år.

Julehilsen

Are Karlsen - Ordfører

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken