Her kan foreldrene slappe av i grøtbaren, mens ungene snekrer

SNEKKER: Fredrik Fagerli Dahle inviteter barna til å snekre fuglekasser i Artilleriverkstedet under juilemarkedet.

SNEKKER: Fredrik Fagerli Dahle inviteter barna til å snekre fuglekasser i Artilleriverkstedet under juilemarkedet. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

– I fjor ble det snekret 300 fuglekasser. Vi regner med minst like mange i år.

DEL

Fredrik Fagerli Dahle i Artilleriverkstedet har programmet klart for julemarkedet Jul på Karljohansvern 9. og 10. desember. Det blir mye å gjøre for de minste, inkludert litt snekring altså.

Stor suksess

– Det var en stor suksess i fjor. Med litt assistanse fra voksne, fikk barna med seg 300 kasser hjem. Forhåpentligvis ble mange av dem også satt ut til småfuglene, smiler Dahle.

LES OGSÅ: Så gjør vi så når vi...

I år blir det en reprise, 300 kasser skal ferdigstilles. Det er planen.

– Dette er en gratis aktivitet her i verkstedet, men foreldrene kanskje slapper av i baren med hjemmelaget sjokolade og grøt. Det gikk ganske mye av det også for et år siden.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

KONTORER: Det blir stadig flere som arbeider i Artilleriverkstedet. Kunst, musikk, konserter, gitarer, foto, kulturformidling etc. Her et glimt fra kontorlandskapet.

KONTORER: Det blir stadig flere som arbeider i Artilleriverkstedet. Kunst, musikk, konserter, gitarer, foto, kulturformidling etc. Her et glimt fra kontorlandskapet.

LES OGSÅ: Disse «tullingene» kommer til Jul i Artilleriverkstedet

Hammer og spiker

Artilleriverkstedet kapper alle materialene til på forhånd, og stiller med hammer og spiker i tillegg. Da skulle det være i orden.

– Mye av det som skal skje inne i verkstedet den helgen er i også et samarbeid med kommunen – mens Montér sponser oss med materialer, forteller Dahle.

– Er det tid og plass nok til alle, da, her kan det dukke opp mange etter hvert..?

– Det tror jeg vi skal klare. Vi vi skal uansett sørge for at alle barn som vil prøve seg skal få snekret og hamret litt.

Med både snekkerverksted og barneshow vil vi tro det kan bli temmelig mye folk i verkstedet den desemberhelgen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.