Gå til sidens hovedinnhold

Jeg savner å møte dere

Det er nå over en måned siden sist vi var samlet på hyggetreffet i Sentrumskirken

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg vet at det er mange som savner dette, og styret i Horten menighetspleie hadde jo håpet at vi snart kunne invitere til nytt hyggetreff. Men, slik situasjonen rundt koronapandemien fortsatt er, ser det ut til at det kan bli lenge til neste hyggetreff. Men, vi kan love at så snart det blir gitt klarsignal om at store forsamlinger igjen kan møtes, da er vi klare for nye treff.

Jeg også savner å møte dere. Siden jeg også har strenge restriksjoner på å utføre min tjeneste på vanlig måte, blir det heller ikke mulighet for hjemmebesøk. Siden vi ikke kan møtes på vanlig måte, så sender jeg dere en liten hilsen gjennom avisen Jeg håper at hver og en av dere har det så godt som mulig i disse tider.

Jeg er på jobb hver dag, og er tilgjengelig på telefon. Det er bare til å ringe hvis du har lyst på en prat eller det er noe du lurer på i forhold til det som skjer i kirke og menighet. Foreløpig er alle aktiviteter avlyst, og kirkene våre er stengt. Vi følger de retningslinjer som til enhver tid blir gitt fra kirken sentralt og fra våre myndigheter.

Når dette skrives, er det en fantastisk, ny dag som er kommet oss i møte. Sola skinner fra skyfri himmel, og det er mye vakkert som nå blomstrer og gror. Det er ikke alltid like lett å se det gode når en opplever dager som er ganske uvirkelige og uforutsigbare og vi ikke vet hvor lenge dette skal vare.

Men, heldigvis er det noe som ikke lar seg stoppe av dette; naturen går sin gang og vi er på vei inn i en årstid som er utrolig vakker. Og så vet vi at en dag skal vi igjen kunne møte hverandre, være sammen og glede oss over fellesskapet oss imellom. Jeg ønsker dere alt godt, og ser frem til å møte dere igjen.

Kommentarer til denne saken