Ole William er klar for nye utfordringer

NM-VINNER: Ole William Nærsnes på Vålerbanen i full fart mot NM-gull.

NM-VINNER: Ole William Nærsnes på Vålerbanen i full fart mot NM-gull. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Jaffa Racing forlater trygge omgivelser i Norge, og tar skrittet ut i Skandinavia neste år.

DEL

De hintet nokså tydelig på det selv, trioen Odd-Rune Nærsnes, Thomas Solberg og Ole William Nærsnes, da sesongen var over og de satt igjen med tre medaljer fordelt på to klasser i GT-racing for 2017. Og nå er det offisielt. På egen Facebook-side skriver Jaffa Racing følgende:

«Da er det offisielt at Team Jaffa Racing stiller med en bil i 2018-utgaven av Porsche Carrera Cup Scandinavia med Ole William som sjåfør. Odd-Rune og Thomas blir med i mekanikerteamet sammen med en ingeniør, og forhåpentligvis Porsche-mekaniker Kim Karlsen fra Porschesenteret Son som var med oss i år. En Porsche 991 Cup-bil er kjøpt inn, så da er det bare å vente til april og første testdag.»

LES OGSÅ: Tre biler, tre sjåfører, tre NM-medaljer

Dette blir andre gangen Jaffa Racing prøver seg i Porsche Carrera Cup Scandinavia. Sist gang var i 2015, da med Solberg som sjåfør. Nå er det altså årets NM-vinner i GT2-klassen Ole William Nærsnes som skal kjøre bilen.    

Til Porsche-cupens egen nettside til hortensmannen følgende om avgjørelsen.

– Jeg kjørte Porsche Carrera Cup Scandinavia på Rudskogen i sommer, og fikk et godt inntrykk av mesterskapet. For meg føles dette som et naturlig sted i min karriere.

21-åringen startet med racing allerede seg som 16-åring, og har hatt en meget god utvikling i løpet av de fem årene, som han kronet med å ta NM-tittelen i år.

LES OGSÅ: Sølv og bronse til Jaffa Racing

På den nevnte svenske nettsiden til Porsche cup slår de fast at med Ole Williams framgang og resultater de siste årene, kan han fort bli å regne med i Porsche Carrera Cup Scandinavia.

Artikkeltags