Fortgang for Indre havneby, takket være uteblitt vinter

TAR FORM: Utvendig begynner leilighetskomplekset å se ganske ferdig ut, men det gjenstår fremdeles en del jobb innvendig. Til gjengjeld har de kommet lenger med å utarbeide uteområdene enn planen skulle tilsi.

TAR FORM: Utvendig begynner leilighetskomplekset å se ganske ferdig ut, men det gjenstår fremdeles en del jobb innvendig. Til gjengjeld har de kommet lenger med å utarbeide uteområdene enn planen skulle tilsi. Foto:

Ettersom snø og is har glimret med sitt fravær, har man gjort om på rekkefølgen av arbeid som utføres i den nye bydelen.

DEL

I mars flytter de første inn i de nye blokkene på Indre Havneby.

– Nå i vinter har Grøteig AS fått gjort mye av arbeidet som trengs utendørs. Det har de kunnet ta allerede nå, ettersom vi ikke har hatt mye snø og is i vinter, forteller Merethe Andreassen i Eiendomsmegler1 Buskerud Vestfold.

Av de 51 leilighetene som er i første byggetrinn er 44 solgt.

– Nå på nyåret har det vært merkbart større interesse for de som fremdeles er ledige. Vi hadde visning seinest i forrige uke, og mange møtte opp, forteller Andreassen.

Byggetrinn 2 er fremdeles på tegnebordet, men når dette blir påbegynt er ennå ikke bestemt.

LES OGSÅ: Bratsberg Gruppen er allerede tungt inne på boligmarkedet i Horten, nå kjøper de teknologipark: – Horten klart best for næring

Artikkeltags