Gå til sidens hovedinnhold

Beboerne på Indre havn sykehjem ble overrasket til jul

Artikkelen er over 3 år gammel

Onsdag troppet Losje Syvstjernen opp på Indre havn sykehjem for å spre litt juleglede. De hadde med seg gaver til alle beboerne.

Beboerne på Indre havn sykehjem har ikke hatt store midler i festkassen. Det hadde kommet Losje Syvstjernen for øre, og dermed valgte å gjøre noe med det.

Da de avholdt felles julebord med Losje Orion og Losje Embla, ble det solgt lodder. Overskuddet av loddsalget skulle brukes til å glede noen av de eldre i samfunnet.

Med pengene de samlet inn, fikk de bistand fra Meny Borre til å lage gavekurver med mye godt, og det vanket også en flaske vin.

Losje Syvstjernen ble mottatt av leder ved Indre havn sykehjem, Wenche E. Strange, som satte stor pris på besøket og gavene Syvstjernen hadde med seg. Under ledelse av Wenche, ble alle avdelingene besøkt og de ansatte på hver avdeling fikk ansvaret for å distribuere gavene videre.

 

– Syvstjernen synes det er veldig hyggelig å kunne bidra til de eldre i samfunnet nå i jula. Det varmer å se gleden i ansiktene til de eldre, og se at de koser seg med vin og julegodter. Dette synes vi at de fortjener, og det er veldig hyggelig å kunne gi litt tilbake til de som fortjener en påskjønnelse nå i jula, melder losjen til Gjengangeren.

LES OGSÅ: Nå vil kommunen ta i bruk en ny app for å få drahjelp fra flere frivillige: – Det blir litt som Tinder for frivillighet!

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.