Hurra for ordfører Are Karlsen!

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.I Gjengangeren den 11. +12. d.m. skrev avisen om de negative konsekvensene av – Fritt skolevalg-. Som nå dessverre er blitt en katastrofe for mange av Horten kommunes ungdommer. Fordi de nå blir skviset ut av ungdommer ifra andre kommuner og som heller vil begynne på den nye flotte videregående skolen i Horten.

Dette medfølger bl.a. at noen av de elevene som til nå har gått i samme klasse i de to siste årene her i Horten og som selvfølgelig burde ha fortrinnsrett, kan nå isteden få en reisetid på opptil fire timer hver dag. Noe som i verste fall kan medfølge at noen av ungdommene velger å droppe ut av skolen og dermed får ødelagt sine framtidsplaner!

Jeg oppfordrer derfor nå alle som sitter med politisk makt om å finne en løsning for disse ungdommene. For de er tross alt helt uforskyldt havnet opp i en situasjon som er skapt av folkevalgte som burde ha en bedre innsikt.

Men det som lederen i Hovedutvalget for utdanning – Frode Hestnes fra Frp. gir uttrykk for ang. diss tragiske konsekvensene som – Fritt skolevalg – har fått, er helt forkastelige. Politikere skal løse eventuelle problemer som dukker opp, ikke skape dem for dagens ungdom som faktisk er Horten framtid!

I mine øyne bør Frode Hestnes holdninger gi et negativt valgresultat for Frp. i det kommende kommunevalget 9. september. Til slutt vil jeg få sitere vår dyktige ordfører Are Karlsen som uttalte i intervjuet med Gjengangeren:

– Det er lite hensiktsmessig at elever ifra Larvik busses til Hoten, mens elever ifra Horten busses til Larvik. Det er verken samfunnsøkonomisk eller miljømessig lurt.

Så riktig, enkelt og greit er det faktisk! Så takk til Are Karlsen, for disse kloke ordene. Nå må vi virkelig håpe på at de rette personene retter opp i dette!

Ha en riktig god sommer og GODT VALG! Ønskes av Åse R. Thoresen.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.