Gå til sidens hovedinnhold

Høyre svarer Johnny Roger Andersen om Portalbygget i havna

Johnny Roger Andersen er tydelig. Han ønsker å stoppe galskapen og har samtidig politikerforakt.

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg blir egentlig litt trist. Å forakte noen betyr at man har en følelsen av overlegenhet. En person som forakter en annen ser ned på den personen.

Les innlegget fra Johnny Roger Andersen her

Det er trist at Johnny Roger ser ned på oss innbyggere som bruker fritiden vår på å bidra til, det vi mener, gjør Horten til et bedre sted. Høyre har verken Halleluja-, eller julestemning for tiden, slik Johnny Roger antyder. Men vi er svært fornøyd med arbeidet som er lagt ned rundt Portalbygget.

Vi ser frem til utviklingen av en del av fremtidens Horten. Utviklingen i havna er viktig. Her har kommunen brukt lang tid, innbyggere har vært involvert mange ganger og utviklere melder sin interesse for å skape en fremtidig bydel i Horten.

Vi i Høyre mener vi burde applaudere de som står på for byen vår, og ikke å forakte dem. Høyre mener utviklingen i havna vil knytte havna tettere på resten av byen og sånn sett åpne byen mot sjøen. Portalbygget vil, etter vår mening, bidra til ytterligere liv og røre i Horten.

Høyre kommer fortsette å kjempe for at folk skal etablere seg, og skape liv i havneområdet. Flere muligheter i havna trekker også flere folk. Det skaper en god by.Vi i Høyre kommer alltid å være på lag med næringslivet.

Vi kommer alltid heie på Horten.

Med vennlig hilsen.

Kommentarer til denne saken