Samarbeidsavtalen løper ut i år: Hortenlove har fått mer enn 2,2 millioner av kommunen – nå skal resultatet evalueres

HORTENLOVE: Nina Karlsen og Lea Marie Svendsen er to av de mange som har bidratt frivillig for å øke innbyggernes stolthet over egen kommune.

HORTENLOVE: Nina Karlsen og Lea Marie Svendsen er to av de mange som har bidratt frivillig for å øke innbyggernes stolthet over egen kommune. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Den første avtalen mellom Hortenlove og Horten kommune løper ut i år, nå vurderes det om samarbeidet skal videreføres.

DEL

De siste tre årene har Hortenlove fått 750 000 kroner fra kommunen årlig. Nå er det slutt på avtalen, men Hortenlove sier seg ikke ferdig med prosjektet. Næringssjef og styremedlem i Hortenlove, Karl Jørgen Tofte, mener Hortenlove kan gjøre mer for kommunen og ønsker at samarbeidet kan fortsette.

– Vi er ikke i mål. Vi må alltid fortsette å markedsføre kommunen vår, sier Tofte.

Les også: Et galleri vel verdt et besøk

«Tre av fire mener Hortenlove har bidratt til å øke stoltheten for kommunen», det viser de foreløpige resultatene fra en markedsundersøkelse Hortenlove nå gjennomfører for å evaluere arbeidet og påvirkningen Hortenlove har hatt de siste tre årene. Evalueringen skal de legge fram for kommunen i håp om å fortsette samarbeidet.

Ikke i mål

– Vi har klart å nå vårt første mål om å øke stoltheten blant innbyggerne våre. Nå vil vi gå over til neste mål som er å spre Hortenlove til andre kommuner og trekke flere folk til å besøke og bosette seg i Horten, forteller Karl Jørgen Tofte ved Hortenlove.

Han mener de allerede er godt på vei.

– Den beste måten å markedsføre Horten er ved å ha stolte innbyggere som skryter av Horten til andre, uttaler Tofte.

LES OGSÅ: Frykter kreftframkallende avfall i skogen: – Dette har ingen ting her å gjøre 

Håper og tror

– For seks år siden gjennomførte kommunen en spørreundersøkelse som viste at hortensere ikke var stolte av kommunen sin, men det handlet bare om å bevisstgjøre folk om alt det gode med kommunen vår. En omdømmeundersøkelse gjennomført etter lanseringen av Hortenlove-videoen viste at den bidro til å gi et positivt bilde av kommunen. De siste tre årene har Hortenlove-foreningen fortsatt å bygge videre på positiviteten, sier Tofte.

Gjennom spørreundersøkelsen som gjennomføres nå, ber de Hortensere om å komme med tilbakemelding på Hortenlove for å finne ut av hvordan de skal jobbe videre.

– Vi er til for brukerne våre og er avhengig av å høre hva de mener. Nå vil vi jobbe videre med de tilbakemeldingene vi får gjennom undersøkelsen og håper og tror Horten kommune og Horten Næringsforum vil fortsette samarbeidet om Hortenlove.

VIL FORTSETTE: Næringssjef og styremedlem i Hortenlove Karl Jørgen Tofte, han mener Hortenlove kan gjøre mer for kommunen og ønsker at samarbeidet kan fortsette.

VIL FORTSETTE: Næringssjef og styremedlem i Hortenlove Karl Jørgen Tofte, han mener Hortenlove kan gjøre mer for kommunen og ønsker at samarbeidet kan fortsette. Foto:

Artikkeltags