Hva skjer og  hva skjedde i Horten?

Av
DEL

MeningerJeg øver meg i bøyning av verb: hva skjer- hva skjedde - hva har skjedd – hva skulle ha skjedd i kommunen vår?

Jeg sikter selvfølgelig til turistbrosjyren VISIT HORTEN. Tanken er å få ideer og innspill til gjøren og laden i løpet av sommeren, jeg blar spent i den fargerike brosjyren som ligger i vestibylen på Aktivitetssenteret. Oj, så mye fint! Men den virker noe gammelkjent? Her er en hake: den utlagte brosjyren er datert 2017/2018? 

Et spørsmål om dette, når vi etter alle solemerker allerede har tilbakelagt over halve 2019,  det blir fra en i ledelsen besvart med at, - nei dessverre, -en 2019-versjon av forestående opplevelser har de ikke mottatt, den må man hente på Rådhuset.  Nuvel. Kanskje ikke så merkelig, det er jo ikke mange skritt å gå.

Men virkelig, dette blir merkelig likevel! For ingen VISIT HORTEN er å finne i kommunens resepsjon. Min henvendelse i skranken resulterer i et lett oppgitt sukk,  og … nei, de er nok gått tomme. Men så lykkeligvis: Et søk litt dypere i skrankeskuffen avslører en solid bunke av den etterspurte trykksak, med fargerik og lekker layout, lykkeligvis merket 2018/2019.

Så gleder jeg meg til nyte årets aktivitetstilbud i vår mangfoldige kommune. Tenker: vel og bra at kirker og museer og badestrender og overnattingssteder står på repeat og ikke flytter så mye på seg fra år til år. Men jeg stusser over kulturkalenderen: det var da i fjor at KJV fylte 200 år og at Sondre Lerche opptrådte på Stallen?  Og skuespiller Rune Andersen kommer kanskje ikke så snart tilbake til Bakkenteigen, han var her jo i oktober i fjor?

Men neida, jeg blir ikke langvarig skuffet. Jeg er bare så utilgivelig glemsk. Jeg har glemt nettsøk på www.visithorten.com.  Unnskyld, unnskyld for alle oppgitte sukk,-  for her på min pc ligger selvfølgelig alle de nødvendige oppdaterte 2019-arrangementer, jeg kan velge og vrake og foreta en god og gledelig planlegging av sommerbesøk.

Men et enkelt spørsmål gjenstår:  kan noen i kommunen forklare vitsen ved å trykke og distribuere nye, - dvs. gamle datofestede arrangementslister?

Marit Wolla

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags