Inviterer til åpent møte om Sjøforsvaret

ÅPENT MØTE: I kveld blir det åpent møte om Sjøforsvaret i Sjømilitære Samfund.

ÅPENT MØTE: I kveld blir det åpent møte om Sjøforsvaret i Sjømilitære Samfund. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Fungerende Stabssjef i Sjøforsvaret og president i Sjømilitære Samfund Sigurd Smith er foredragsholder. Han vi gi en status i Sjøforsvaret.

DEL

Sjømilitære Samfund i samarbeid med Horten og omegn Forsvarsforening inviterer til åpent møte på Sjømilitære Samfund mandag 5. februar.

Maritimt perspektiv

– Orienteringen innledes med situasjonen i et maritimt perspektiv før vi ser på Sjøforsvarets oppdrag og nåværende organisering. Med en forståelse for oppdraget og organisasjonen skal vi se på utførelse, hva Sjøforsvaret har gjort, gjør og skal gjøre, forteller Jon- Arild Andreassen, formann i Sjømilitære Samfund Horten.

(Atikkelen fortsetter under bildet.)

LES OGSÅ: Horten-teknologi skal løse globalt mysterium: – Jeg tror vi finner passasjerflyet 

– Under utførelse, «i operasjoner», vil foredraget redegjøre for våre aktiviteter på et overordnet nivå, og deretter gå mer i detalj om hvordan Sjøforsvaret løser våre oppdrag. Under tema «i forberedelse til operasjoner» presenteres hva som setter Sjøforsvaret i stand til å være i operasjoner.

Solid bakgrunn

– Kommandør Sigurd Smith har en solid bakgrunn fra Sjøforsvaret. Av utdanning kan nevnes at han har gjennomført Marineingeniørlinjen på Sjøkrigsskolen og senere Master (MSc) Naval Architecture, i England. Han har gjennomført både Stabsskolen og Forsvarets høyskole, Sjefskurs. Av tjeneste kan nevnes både maskinmester på Kobben og Ulaklasse Undervannsbåter. Prosjektleder for Fregattprosjektet og for nye undervannsbåter.

LES OGSÅ: – Gud bevare Kongen og fedrelandet 

Artikkeltags