Tor Dahl takker av som frivillig i Norsk Nødhjelp

Tor møter Liridona som har fått elektrisk rullestol gjennom Norsk Nødhjelps hjelpetransport. Mange mennesker med nedsatt funksjonsevne har fått rullestoler og andre nødvendige hjelpemidler som letter hverdagen deres enormt!

Tor møter Liridona som har fått elektrisk rullestol gjennom Norsk Nødhjelps hjelpetransport. Mange mennesker med nedsatt funksjonsevne har fått rullestoler og andre nødvendige hjelpemidler som letter hverdagen deres enormt! Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Tor Dahl er en meget engasjert mann som har et stort hjerte og ønske om å hjelpe andre mennesker. Det har Norsk Nødhjelp nytt godt av i over seks år. Tor har vært hos Norsk Nødhjelp flere ganger i uken og har vært til uvurderlig hjelp. Nå har Tor trukket seg litt tilbake fra den «daglige» frivilligheten, men han har heldigvis sagt at han kan hjelpe til i spesielle anledninger, uttaler daglig leder i Norsk Nødhjelp, Lene Loftesnes, takknemlig. Tor har hatt mange oppgaver som frivillig, men hans primære ansvar har vært å være «lagersjef». Han har holdt orden på nødhjelpslageret, han har tilrettelagt for andre frivillige, han har hentet rullestoler og andre hjelpemidler, og han har vært med på å laste nødhjelpstransportene til Albania. Som en som har vært engasjert i nødhjelpstransportene til Norsk Nødhjelp har Tor flere ganger besøkt Albania. Albania er fremdeles et av Europas fattigste land, selv om det på enkelte områder har hatt en forbedring i levevilkårene. Det er imidlertid mange fattige mennesker som lever i fjellandsbyene i nord, og det er de som mottar nødhjelpen fra Norge. Ved disse besøkene har Tor møtt mange av de barna og familiene som han har vært med å hjelpe. Møtene har gitt sterke inntrykk og en dyp forståelse for det viktige arbeidet som han og alle de andre frivillige i Norsk Nødhjelp gjør. Tor forteller om en hyggelig og meget givende tid som frivillig i Norsk Nødhjelp, og håper at noen med ledig tid og lyst vil melde seg i organisasjonen.

DEL

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.