Kommunen bør støtte gratis fotballskole

ORDFØRER: Are Karlsen vil støtte gratis fotballskole.

ORDFØRER: Are Karlsen vil støtte gratis fotballskole. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

MeningerJeg har ved flere anledninger uttrykt bekymring over kostnadsnivået innen barne- og ungdomsidretten. Det er fare for at enkelte barn ikke kan være med på tilbud fordi foreldrene ikke har råd til å betale.

LES OGSÅ: Hjelper gratis fotballskole: – Dette var det ikke vanskelig å bli med på

Jeg er derfor veldig glad for at de fleste av idrettsklubbene i Horten viser et stort samfunnsansvar. Mitt inntrykk er at veldig få barn blir ekskludert fordi foreldrene ikke kan betale. Klubbene gjør det de kan for å finne andre løsninger.

Det er også veldig gledelig at Borre og Falk samarbeider om å tilby en gratis fotballskole i sommer. Det betyr at en del barn som ellers ikke kunne deltatt får dette tilbudet.

LES OGSÅ: I fjor finansierte de gratis fotballskole selv - nå ber de om hjelp for å kunne fortsette

En representant for klubbene uttrykte skuffelse over at kommunen ikke har støttet tilbudet. Det er riktig at en søknad har blitt avslått administrativt fordi det ikke var satt av midler til det i budsjettet.

Jeg mener imidlertid at tilbudet er så spesielt at jeg vil foreslår for formannskapet (den 12. juni) at vi støtter det med en liten sum. Initiativtakerne og de frivillige som hjelper til fortjener både støtte og en stor takk.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags