Ordføreren svarer Høyre: – Alle taper på om Horten blir fremstilt som en næringsfiendtlig kommune

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MeningerNiklas Cederby fra Høyre stiller i et innlegg spørsmål om det skal være lov å være gründer, om det skal være lov å tjene penger og om det skal være lov å skape jobber?

I innlegget kan det fremstå som om det er noe usikkert hva Arbeiderpartiet mener om dette. Vi ønsker derfor å være krystallklare på følgende; vi sier «ja» på alle spørsmålene. Vi heier på gründerne og på alle andre som ønsker å skape verdier og arbeidsplasser i kommunen.

Vi bruker mye tid sammen med næringslivet i kommunen og prøver alltid å formidle at de må komme til oss med ønsker og behov. Det er en primæroppgave for kommunen å legge til rette for næring.

Høyre og Arbeiderpartiet er nok uenige på noen områder, som for eksempel på om det er lurt å konkurranseutsatte eller privatisere driften av sykehjem og andre helsetjenester i kommunen. Høyre har foreslått dette, mens vi mener det gir mindre forutsigbarhet og trygghet.

Dette synspunktet må imidlertid ikke brukes til å fremstille oss som motstandere av gründerne. Alle taper på om Horten blir fremstilt som en næringsfiendtlig kommune. La oss heller jobbe sammen og formidle et entydig «ja» på at vi ønsker gründere og andre næringsdrivende velkommen.

Are Karlsen, ordfører

Christina Bratli, varaordførerkandidat

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags