Gå til sidens hovedinnhold

Er du klar for valgkamp? Mandag kommer bøndane til by'n

Artikkelen er over 3 år gammel

Snart er det stortingsvalg, og i den anledning kommer Senterpartiets partileder Trygve Slagsvold Vedum til Horten. Han kommer ikke alene.

På mandag, 31. juli, kommer Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum til Horten. Han er på en omfattende norgesturne i forbindelse med stortingsvalget 11. september.

– Like mye verdt

Fylkesleder for Senterpartiet Vestfold Kathrine Kleveland gleder seg til besøket.

– Vi kunne velge to steder som han skulle besøke i Vestfold, og da valgte vi Horten og Stavern. Det er flere grunner til dette, men blant annet så er dette steder hvor vi har saker vi vil løfte fram, forteller Kleveland.

– Det er ikke de største stedene i fylket, noe som er bevisst. Vi i Senterpartiet er opptatt av at alle er like mye verdt. Vi bruker hele landet, og hele fylket, legger fylkeslederen til.

LES OGSÅ: Erna besøkte vikingmarkedet – væpnet seg med pil og bue

På mandag

Trygve skal først til Stavern, før han kommer til Horten klokka ett. På torget blir det musikk, lokal mat og appeller. Men Kristin lover de blir korte.

– Dette er ikke Trygve som skal holde en politisk tale. Dette er å treffe Trygve for å ta en prat. Han vil treffe flest mulig og høre hva vi i Horten er opptatt av. Vi har fortalt han litt på forhånd og da har vi sagt at en av tingene vi brenner for her i Horten er Marinemusikken. Marinemusikken er en viktig del av forsvaret og en del vi er veldig stolte av. Så vi heier på Marinemusikken.

Det blir minikonsert med Aasmund Norstoga, og mat fra lokale bønder.

LES OGSÅ: Vannscooter-tilhenger Svendsrud: – Vi kan ikke forby alt vi ikke liker

– Alle stedene som Trygve har besøkt har det blitt servert lokal mat, og det blir det selvfølgelig her også. Her får han vafler, norske, lokale bær og hjemmelaga saft fra Sande, så vi bruker hele Vestfold.

– Vi gleder oss til å få fram de lokale råvarene, som vi er veldig stolte av, forteller Kathrine Kleveland.

Kommentarer til denne saken