28-åringen fra Meråker i Trøndelag har blant annet hatt vikariater i Tønsbergs Blad, Østlands-Posten og Vestviken 24. De siste åra har han jobbet i lokalavisa Øyene. Og nå blir det Gjengangeren.

– Jeg liker å si at jeg er ung i yrket og rik på erfaring, sier Joakim Teveldal med et smil.

– Jeg gleder meg!

Han søkte på jobben i Gjengangeren fordi han syns Horten er en spennende kommune. Her skal Joakim blant annet dekke et særdeles rikt og variert næringsliv. Det passer 28-åringen bra.

– Jeg er interessert i næringslivsjournalistikk, og her har Horten mye å by på, både innen teknologi, industri og utdanning.

Han kommer til å savne gode kolleger i Øyene.

– Der lærte jeg mye, men jeg ser også veldig fram til å gjøre nye bekjentskaper i Gjengangeren. Jeg har begynt å gjøre meg litt kjent med folk i Horten, så jeg gleder meg til å komme ordentlig i gang.

Sammen med venner

Opprinnelig kommer 28-åringen fra Meråker. En vakker liten trønderbygd som er aller mest kjent for å produsere skiløpere.

Når Joakim ikke løper gatelangs med kamera og notatblokk for å hanke inn siste nytt fra næringslivet i Horten, setter han pris på å være sammen med venner.

– Ja det sosiale livet utenom jobben er viktig. Jeg tok med meg en samboer fra Harstad, så vi bringer litt nordnorsk kultur til Vestfold.

– Jeg liker også å si at jeg trener en del, både på treningssenter og med Borrefylkingen, men litt for ofte blir dørstokkmila fryktelig lang. Så det blir en del kvelder på sofaen, vedgår han.

Men snart ser du ham løpende fra intervju til intervju i en by svært nær deg.

Den livreddende hortensbedriften til Dagfinn foreviges på frimerke