Spillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Lørdagskupongen:Manchester United sliter med å levere på bortebane

Oddstips Premier League: Herlig odds på Ancelotti-tap

Oddstips Premier League: Burnley ødelegger for Manchester United

Oddstips Tour de Ski: Klæbo vinner åpningsetappen i Tour de Ski

Det er fotball fra England som dominerer fotballen på lørdagens langoddsprogram. I Premier League spilles det sju kamper. Blant andre Manchester United, Leicester og Tottenham er i aksjon. Det er også full serierunde i National League. Tour de Ski innledes med fellesstart for både kvinner og menn. I Bormio er det også i dag verdenscup utfor for gutta, mens det er verdenscup storslalåm for kvinner i Lienz. På hockeyfronten er det full serierunde i Get-ligaen, i svensk SHL og ni kamper i NHL natt til søndag.

NB! Ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Lever kupongen her!

Newcastle - Everton 3,40 - 3,25 - 2,10 H (spillestopp kl. 1555)

Newcastle røk 1-4 borte mot Manchester United 2. juledag, men borte og hjemme for Newcastle er to forskjellige ting, akkurat som hjemme og borte er to forskjellige ting for Everton. Newcastle med 4-4-1 hjemme hittil, mens Everton står med håpløse 1-2-6 på ni spilte bortekamper. Newcastle vant 3-2 i tilsvarende kamp forrige sesong. Det virker merkelig at ekstremt bortesvaka Everton skal stå som så klar favoritt i denne. 3,35 på hjemmeseier er overodds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Watford - Aston Villa 1,92 - 3,60 - 3,60 H (spillestopp kl. 1555)

Etter en fryktelig start på sesongen har Watford endelig begynt å få betalt i poeng. Flott 2-0 seier hjemme over Manchester United forrige helg, ble etterfulgt av et sterkt bortepoeng mot Sheffield United 2. juledag. Har passert Norwich på tabellen, men det er fortsatt seks poeng opp til sikker plass. Aston Villa er også under streken og står med 18 poeng. Kun fire av de poengene er tatt på bortebane (1-1-7). Det skal være bra vinnersjanse for Watford lørdag.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Langrenn, 15 km fellesstart, fri, menn - vinner Johannes H. Kæbo 2,15 (spillestopp kl. 1415)

Åpningssetappe Tour de Ski, 15 km fellesstart fri for menn. Også på denne etappen er Høsflot Klæbo favoritt. Fjorårsvinneren av Tour De Ski har tatt nye steg på distanserenn denne sesongen og når det er snakk om fellesstart er han vrien å bli kvitt underveis. Da må vi se bort fra verdenscupløpene på Lillehammer, de løypene er så tøffe at der er det ofte annerledes.Mye tyder på at det blir samlet felt på dagens etappe, og Johannes Høsflot Klæbo har vist ved utallige tilfeller, at han er en ekstremt god spurter. Han posisjoner seg perfekt mot mål og han kjører svinger som får andre. 2,15 i odds på at Johannes Høsflot Klæbo vinner dagens første etappe er helt greit betalt og kan spilles.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Brighton & Hove Albion - Bournemouth 1,75 - 3,65 - 4,30 H (spillestopp kl. 1325)

To strake ettmålstap for Brighton etter tre kamper uten tap. Ligger utsatt til på tabellen på 15. plass med 20 poeng og har kun to poeng ned til Aston Villa under streken. Godkjente 3-3-3 hjemme. Skaderammede Bournemouth med overraskende 1-0 seier borte mot Chelsea tredje sist, så 0-1 tap borte mot Burnley forrige lørdag. 1-1 hjemme mot bortesvake Arsenal 2. juledag. 1,75 på Brighton er ikke veldig mye å bry seg om.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

IF Malmö Redhawks - Rögle BK 2,20 - 3,65 - 2,50 H (spillestopp kl. 1510)

Fire strake seire for Malmo Redhawks nå, selv om de måtte ha forlengning for å sikre seieren borte mot Linköping 2. juledag. Har avansert til 8. plass på tabellen og er kun tre poeng bak Røgle på 6. plass. Røgle ledet serien for et par måneder siden, men er nå 10 poeng bak serieleder Luleå. Fire seire og fire tap på de åtte siste kampene. Malmö skal ha gode muligheter til å ta sin femte strake seier lørdag.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Frölunda HC - Växjö Lakers HC 1,75 - 3,95 - 3,30 U (spilestopp kl 1510)

Etter en ukes førjulspause, var det tradisjonen tro full runde i SHL 2. juledag. Grunnserien er dermed halvspilt. Tre tap på de fire siste for Frölunda, som ligger på 3. plass med 50 poeng og har fire poeng opp til serieleder Luleå. Etter en tung start på sesongen, har det løsnet for Växjö Lakers. Fem seire på de seks siste seriekampene er det blitt og laget har avansert til 10. plass med 37 poeng og har kontakt med lagene foran. Interessant å merke seg at de tre siste mellom lagene i Gøteborg, alle har stått uavgjort etter ordinær tid. Vi tror det kan skje igjen.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Färjestads BK - Luleå HF 2,05 - 3,60 - 2,75 H (spilestopp kl 1510)

Etter en ukes førjulspause, var det tradisjonen tro full runde i SHL 2. juledag. Grunnserien er dermed halvspilt. Toppoppgjør i Karlstad mellom de to lederlagene. Färjestad har ett poeng opp til serieleder Luleå og da er matematikken enkel. Vinner Färjestad denne, tar de over serieledelsen i SHL. Står med fem strake hjemmeseire og jakter sin sjette lørdag. Vi tror mest på hjemmelaget.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Djurgårdens IF - Skelefteå AIK 2,05 - 3,70 - 2,75 H (spillestopp kl 1510)

Etter en ukes førjulspause, var det tradisjonen tro full runde i SHL 2. juledag. Grunnserien er dermed halvspilt. Djurgården tapte 0-4 borte mot Malmö Redhawks i siste serierunde før pausen og de røk 0-5 borte mot Växjö Lakers 2. juledag. Er nede på en skuffende 9. plass med 38 poeng og har fem poeng opp til den viktige 6. plassen. De tre siste hjemmekampene er alle vunnet. Skellefteå hadde åpenbart brukt pausen godt da de nedsablet Ørebro med 7-0 torsdag. Fire seire på de seks siste og slo Djurgården 3-1 i Stockholm tidligere i høst. Nå tror vi mest på hjemmeseier og at Djurgården kommer tilbake på vinnersporet.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Örebro HK - HV71 2,20 - 3,60 - 2,50 B (spillestopp kl. 1510)

Etter en ukes førjulspause, var det tradisjonen tro full runde i SHL 2. juledag. Grunnserien er dermed halvspilt. Nedadgående formkurve for Ørebro med fem tap på de sju siste seriekampene og de to seirene er kommet mot bunnlagene Oskarshamn og Leksand, Holder likevel en flott 4.plass og står med 49 poeng, fem poeng bak serieleder Luleå. HV 71 på 5. plass med 48 poeng og vil altså ta seg forbi Ørebro med seier. Har vunnet fire av sine fem siste bortekamper og kun tapt 0-1 borte mot formsterke Malmö Redhawks. HV 71 vant 3-1 borte mot Ørebro 19. oktober, vi tror de vinner igjen til grei odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Sparta Sarpsborg - Stjernen 1,90 - 4,25 - 2,85 H (spillestopp kl. 1555)

Etter en ukes juleferie, er det full runde i Get-ligaen igjen lørdag. Serien er litt over halvspilt. Sparta Sarpsborg på en litt skuffende 6. plass med 38 poeng og hele 13 poeng opp til Lillehammer på 3. plass, samtidig er det ikke mer enn fire poeng opp til Vålerenga på 4. plass. Tapte overraskende hele 1-4 hjemme for M7S sist, men slo Stjernen 6-1 hjemme tidligere i høst. Stjernen på 7. plass med 34 poeng og har altså fire poeng opp til Østfold-rivalen. Har vist bedring i det siste og står blant annet med fem strake seire hjemme i Stjernehallen. Litt mer variable takter på bortebane, der det er blitt tre strake tap. 1,90 på hjemmeseier er et greit alternativ i denne.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Storhamar Hockey - Lillehammer IK 1,60 - 4,50 - 3,80 H (spilestopp kl 1555)

Etter en ukes juleferie, er det full runde i Get-ligaen igjen lørdag. Serien er litt over halvspilt. Sju seire på de åtte siste seriekampene for Storhamar, det eneste tapet i denne perioden har vært 3-4 borte mot Stavanger Oilers. Ligger på 2. plass med 55 poeng. Lillehammer på 3. plass med 51 poeng og de har på sin side hele ni poeng ned til Vålerenga på 4. plass. Tre av de fire siste bortekampene er tapt. Storhamar er naturligvis favoritt til å vinne sesongens fjerde Mjøsderby, men hjemmeoddsen frister lite.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Vålerenga IF - Frisk Asker 2,15 - 4,05 - 2,50 H (spillestopp kl. 1555)

Etter en ukes juleferie, er det full runde i Get-ligaen igjen lørdag. Serien er litt over halvspilt. Tredje oppgjør mellom disse denne sesongen og det har blitt hjemmeseier hver gang. Vålerenga på 4. plass med 42 pooeng, men har hele ni poeng opp til Lillehammer på 3. plass. Frisk på 5. plass med 41 poeng og vist svak form i det siste med tap i fem av sine seks siste seriekamper. 2,15 i odds på Vålerenga er ikke så verst og kan prøves.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Narvik Hockey - Grüner Ishockey (HUB kun 1 periode) 1,65 - 3,00 - 4,75 H (spilestopp kl. 1555)

Etter en ukes juleferie, er det full runde i Get-ligaen igjen lørdag. Serien er litt over halvspilt. Sensasjonell 2-0 seier for Narvik hjemme mot den suverene serielederen Stavanger Oilers for en uke siden og laget er oppe på 27 poeng. Tabelljumbo Grüner med kun ti poeng og samtlige tolv bortekamper er tapt etter ordinær tid. I ni av disse har Grüner også lagt under etter 1. periode. Med tanke på at kampoddsen på Narvik er på svært moderate 1,25, frister det langt mer med 1,65 i odds på at Narvik vinner 1. periode.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Southampton - Crystal Palace 1,90 - 3,50 - 3,75 H (spillestopp kl. 1555)

To herlig borteseire for Southampton nå etter den knallsterke 2-0 seieren borte mot Chelsea 2. juledag. Forrige lørdag ble det 3-1 seier borte mot Aston Villa. Har avansert til 14. plass og står med 21 poeng, men det er kun tre poeng ned til Aston Villa under streken. Svake 2-1-6 på hjemmebane, men de to seirene har kommet i løpet av de tre siste hjemmekampene. Crystal Palace snudde 0-1 til 2-1 seier hjemme mot West Ham 2. juledag etter en herlig soloprestajon av Jordan Ayew. Ligger på 9. plass med 26 poeng og har moderate 3-2-4 på ni spilte bortekamper. Det er nok mange som vil gå på Southampton lørdag, men 1,90 på hjemmeseier er ikke rare greiene.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Stavanger Oilers - Manglerud Star (HUB kun 1. periode) 1,45 - 3,25 - 6,75 H (spillestopp kl 1555)

Etter en ukes juleferie, er det full runde i Get-ligaen igjen lørdag. Serien er litt over halvspilt. Sjokktap for suverene Stavanger Oilers i siste serierunde med 0-2 borte mot Narvik. Men avstanden ned til Storhamar på 2. plass er fortsatt på hele 14 poeng. Hjemme i DNB Nor Arena er 12 av 13 kamper vunnet etter ordinær tid og den siste etter forlengning. i 11 av hjemmekampene har også Oilers ledet etter 1. periode. 1,45 på at samme skjer lørdag, er greit betalt.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Leksands IF - Brynäs IF 2,20 - 3,70 - 2,45 H (spillestopp kl. 1755)

Etter en ukes førjulspause, var det tradisjonen tro full runde i SHL 2. juledag. Grunnserien er dermed halvspilt. Tabelljumbo Leksand står med 24 poeng, men har ikke mer enn tre poeng opp til Linköping som ligger tredje sist. Kommer nå fra fire strake tap, tre av dem med kun ett mål og 2. juledag ble det tap etter forlengning borte mot HV 71. Brynäs har også skuffet denne sesongen. Ligger fjerde sist med sine 34 poeng og skuffet stort med overtidstap hjemme mot Oskarshamn 2. juledag. Leksand vant 5-1 hjemme over Brynäs 24. september og blir vår ganske klare favoritt også lørdag.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

IK Oskarshamn - Linköpings HC 2,45 - 3,60 - 2,25 H (spillestopp kl. 1755)

Etter en ukes førjulspause, var det tradisjonen tro full runde i SHL 2. juledag. Grunnserien er dermed halvspilt. Oskarshamn er som ventet i bunnen, men de kjemper på bra. Flott 4-3 seier borte mot Brynäs etter forlengning 2. juledag. Og slo Linköping 3-2 borte nest sist. Linköping har vært sesongens største skuffelse. De ligger tredje sist med kun 27 poeng og har vært svake borte.2,45 på Oskarshamn blir vårt knepne tips i denne bunnkampen.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Norwich City - Tottenham 4,75 - 4,05 - 1,62 H (spillestopp kl. 1825)

Fire ettmålstap og to poengdelinger på de seks siste for tabelljumbo Norwich som står med 12 poeng og har sju poeng opp til sikker plass. Tottenham gjorde en svak kamp hjemme mot Chelsea forrige søndag og tapte meget fortjent 0-2. Imponerte heller ikke hjemme mot Brighton 2. juledag, men sleit seg inn til 2-1 seier. Ligger på 5. plass, til tross for svake 2-3-4 på bortebane. Son soner fortsatt karantene, og både Harry Winks og Moussa Sissoko måtte ut med skader mot Brighton. 4,75 på skrellseier til Norwich blir vårt tips.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

West Ham United - Leicester City 3,75 - 3,60 - 1,88 H (spillestopp kl. 1825)

Lunefulle, men akk så kapable West Ham fortsetter å rote det til for seg selv. 2. juledag roter laget vekk 1-0 ledelse og røk 1-2 borte for Crystal Palace. Ligger faktisk fjerde sist med sine 19 poeng og har kun vunnet to hjemmekamper. Leicester har fått en leksjon av både Manchester City og Liverpool i sine to siste. Ble utspilt borte mot City forrige søndag og tapte 1-3 og var regelrett sjanseløse hjemme mot Liverpool onsdag kveld og tapte 0-4. Mon tro hvordan Leicester-spillerne responderer på de to opplevelsene. 1,72 på Leicester er så definitivt uaktuelt, vi jakter skrellen også i denne Premier League-kampen.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Burnley - Manchester United 4,20 - 3,55 - 1,80 U (spillestopp kl. 2040)

Manchester United hadde en knallsterk statistikk borte mot Watford, men likevel tapte laget 0-2 mot London-laget forrige søndag. Og i kjent United-stil reiste laget seg hjemme på Old Trafford i kampen etter og slo Newcastle 4-1 hjemme 2. juledag. United har faktisk ikke bedre enn 2-3-4 på sine ni første bortekamper denne sesongen. Burnley på 12. plass med 24 poeng og står med variable 5-0-4 på Turf Moor. United har vunnet de tre siste bortekampene mot Burnley, men slik United presterer på bortebane denne sesongen, er det uaktuelt å lansere B i denne, til labre 1,85 i odds. En godt betalt poengdeling blir vårt valg.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset