Spillsenterets øvrige torsdagsmeny:

Oddstips Premier League: Ingen målfest på Anfield

Oddstips Championship: Wayne Rooney debuterer med seier

Trav: Sjekk torsdagens travtips på Bjerke

Torsdagens oddsprogram byr på godbiten Liverpool og Sheffiled United fra Premier League, i tillegg spilles det to kamper i Championship og alt tyder på at den tidligere Manchester United-stjernen Wayne Rooney får sin debut for Derby mot Barnsley. Ellers spilles det to kamper fra Rema 1000-ligaen i håndball for kvinner og U20-VM i ishockey ruller videre. Natt til fredag spilles det tolv kamper i NHL.

Fredag er det ca 286 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1900. Lever kupongen her

Derby County - Barnsley 2,20 - 3,20 - 2,75 H (spillestopp kl. 2040)

Viktig 2-1 seier for Derby hjemme mot Charlton mandag kveld, men totalt sett har det vært en meget skuffende sesong hittil. Ligger helt nede på 17. plass med 30 poeng. Wayne Rooney kan få sin debut i kveld. Nestjumbo Barnsley med et realt oppsving i det siste og er faktisk ubeseiret i sine fem siste seriekamper (2-3-0). Tre poeng skiller opp til sikker plass. Svært moderate 1-3-8 på bortebane. Det vil garantert gi Derby et boost med Wayne Rooney i spillergruppa og 2,15 på hjemmesterke Derby kan prøves i kveld.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Canada - Slovakia (over/under ant. mål fulltid 7,5) Over 1,60 (spillestopp kl. 1455)

Junior-VM i ishockey der det idag er kvartfinaler. Mesterskapet spilles i Tsjekkia. Canada er kvartfinalens største favoritt mot et svakt Slovenia. 1-8 mot Finland, 2-7 mot Sveits og 2-6 mot Sverige var tapssifrene for Slovakia i gruppespillet. 1,60 på over 7,5 mål bør være innenfor, dersom Canada gidder å holde koken i tre perioder.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

USA - Finland 1,42 - 5,30 - 4,10 H (spillestopp kl. 1725)

Junior-VM i ishockey der det idag er kvartfinaler. Mesterskapet spilles i Tsjekkia. Finland mangler flere av sine beste forwards i dette VM, og det merktes i siste gruppespillkampen det det overraskende nok ble 2-5 tap mot Sveits. USA har sett solide og stabile ut, men 1,47 i odds er ikke veldig sprekt i en kvartfinale.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Färjestads BK - Linköpings HC 1,40 - 4,80 - 5,00 H (spillestopp kl. 1755)

Tre strake tap for Färjestad i SHL nå og avstanden opp til serieleder Luleå, er nå på sju poeng. Det vil seg aldeles ikke for Linköping som ligger tredje sist med 28 poeng og har kun ett poeng ned til jumboplassen. Hjemmesterke Färjestad er motiverte storfavoritter i denne, men trist odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Sverige - Tsjekkia (HUB kun periode 1) 1,80 - 2,80 - 4,30 U (spillestopp kl. 1955)

Junior-VM i ishockey der det idag er kvartfinaler. Mesterskapet spilles i Tsjekkia. Sverige måtte ha forlengning for å slå Finland i åpningskampen, men har deretter tatt tre klare seire. Vertsnasjonen Tsjekkia holdt USA til forlengning, og tapte kun med ett mål i åpningskampen mot Russland. Men tapte 2-7 for Kanada i den siste gruppespillkampen. Sverige er store favoritter, men 1,37 for svensk seier gir ingen tenning. Uavgjort etter 1. periode til nesten tre ganger pengene, er dog et interessant alternativ i denne.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Swansea City - Charlton Athletic (Over/under ant. mål fulltid 2,5) Over 1,57 (spillestopp kl. 2040)

Variable 5-3-5 på 13 spilte hjemmekamper for Swansea som ligger på 10.plass med 38 poeng. Det er kun to poeng opp til playoff. Charlton med 1-2 tap borte for Derby mandag, til tross for at de spilte over 60 minutter med en mann mer. Har vært involvert i svært målrike oppgjør i det siste (1-2, 3-2, 2-2 og 2-2) og mye tyder på at også kveldens bortekamp mot Swansea går over 2,5 mål.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Liverpool - Sheffield United 1,23 - 5,75 - 11,25 H (spillestopp kl. 2055)

Liverpool med 28 seire og to uavgjorte på sine 30 siste seriekamper hjemme på Anfield. 10 av 10 kamper er vunnet hjemme på Anfield denne sesongen. Nyopprykkede Sheffield United stod med 3-6-0 på bortebane, før visitten til Etihad og Manchester City søndag kveld. Der kom sesongens første bortetap (0-2). Det er meget sannsynlig at det blir tap også i kveld.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Fredag er det ca 286 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1900. Lever kupongen her

New York Islanders - New Jersey Devils 1,75 - 3,95 - 3,45 H (spillestopp kl. 0055)

To knallsterke borteseire mot hhv Minnesota Wild og Washington Capitals for New York Islanders som med 53 poeng har tatt fjerde flest i NHL hittil. Ligger på 2. plass i Metropolitan, seks poeng bak Capitals. New Jersey Devils er sesongens største skuffelse. Hentet flere profilerte spillere før sesongstart, men har kun 34 poeng og har en enorm jobb å gjøre for ta seg til Stanley Cup-sluttspillet. 1,75 på bunnsolide New York Islanders kan vurderes.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Boston Bruins - Columbus Blue Jackets 1,67 - 4,00 - 3,70 U (spillestopp kl. 0055)

Fire tap på de sju siste i NHL for Boston og det skyldes en del skader. Røk i forlengning borte mot New Jersey Devils på nyttårsaften, men har vunnet sine to siste hjemmekamper. Columbus kjemper på bra i den sterke Metropolitan division, og er på 6. plass der med 44 poeng. Formen er ok med to seire på de tre siste bortekampene. Hjemmeoddsen er ikke veldig spennende her. Fire av Bostons sju siste seriekamper har stått uavgjort etter ordinær tid og det kan skje også i natt.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Montreal Canadiens - Tampa Bay Lightning 2,65 - 4,00 - 2,05 B (spillestopp kl. 0055)

Montreal Canadiens med tre seire og fire tap på sin roadtrip som ble avsluttet borte mot Carolina Hurricanes første nyttårsdag. Tampa Bay var knusende overlegen i grunnserien forrige sesong, men har ikke nådd opp til det nivået denne sesongen. Men fire strake seire nå og skal stå som favoritt også i nattens kamp borte mot Montreal.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Pittsburgh Penguins - San Jose Sharks 1,77 - 4,10 - 3,25 H (spillestopp kl. 0055)

Sju seire på de åtte siste for Pittsburgh Penguins som har måttet klare seg uten den skadede superstjernen Sidney Crosby store deler av sesongen. Er på 3. plass i Metropolitan med 52 poeng. San Jose Sharks er en av sesongens største skuffelser.Ligge helt sist i Pacific division med kun 37 poeng og har ti poeng opp til mulig sluttspillplass. 1.77 på formsterke Penguins er et mulig spill i natt.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Ottawa Senators - Florida Panthers 2,75 - 4,00 - 2,00 H (spillestopp kl. 0125)

Ottawa Senators med kun 37 poeng hittil og selv om det over 40 serierunder igjen, blir det neppe Stanley Cup til våren. Men har vunnet fire av sine seks siste hjemmekamper. Florida Panthers har spilt 11 av sine 14 siste seriekamper på hjemmeis. Ligger på 4. plass i Atlantic (samme divisjon som Ottawa) og har 45 poeng. Men har prestert klart best hjemme og tapt fire av sine fem siste bortekamper. Slik oddsene er satt i denne kampen, frister hjemmeoddsen klart mest.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Winnipeg Jets - Toronto Maple Leafs 2,65 - 4,00 - 2,00 B (spillestopp kl. 0155)

Winnipeg Jets med en overraskende 7-4 seier borte mot Colorado Avalanche på 1. nyttårsdag, men fire av de seks foregående ble alle tapt. Og det var på hjemmeis. Toronto Maple Leafs med sterk 4-1 seier borte over Minnesota Wild på 1. nyttårsdag. Det var lagets sjuende seier på de åtte siste seriekampene. 2,00 på borteseier er dog ikke veldig sprekt, men Maple Leafs er en motivert favoritt.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Arizona Coyotes - Anaheim Ducks 1,82 - 3,75 - 3,25 H (spillestopp kl. 0255)

Solid 1. halvdel av sesongen for Arizona som ligger på 2. plass i Pacific division med 48 poenf. Etter tre strake tap var laget tilbake med en sterk 3-1 seier hjemme mot St. Louis Blues 1. nyttårsdag. Anaheim i samme divisjon, men ligger nest sist med kun 37 poeng og må ha en super 2. halvdel for å nå sluttspill. 1,85 på hjemmeseier er i nærheten av spillbart.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Calgary Flames - New York Rangers (Over/under ant. mål fulltid 5,5) Over 1,52 (spillestopp kl. 0255)

Calgary Flames henger bra med i Pacific division. Ligger riktignok kun på 5. plass med 45 poeng, men har kun ett poeng opp til 3. plassen. New York Rangers presterer ujevnt, men er faktisk nest sist i Metropolitan nå med kun 42 poeng. Ingen av HUB-oddsene frister. Calgary har gått over 5,5 mål i sine seks siste seriekamper, mens New York Rangers har gått over 5,5 mål i sine ni siste seriekamper. Det lukter mål av denne kampen og 1,52 på over 5,5 mål, blir vårt spill.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Colorado Avalanche - St. Louis Blues 2,00 - 3,85 - 2,75 B (spillestopp kl. 0325)

Fem tap på de seks siste for Colorado Avalanche som likevel ligger på 2. plass i Central division med 50 poeng. Det er åtte poeng opp til serieleder St. Louis Blues. Blues stod med åtte strake seire, før det ble 1-3 tap borte mot sterke Arizona 1. nyttårsdag. Slik oddsene er satt i denne kampen, frister oddsen på St. Louis Blues klart mest.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Fredag er det ca 286 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1900. Lever kupongen her

Vegas Golden Knights - Philadelphia Flyers 1,80 - 4,00 - 3,15 H (spillestopp kl. 0355)

Fem seire på de seks siste hjemmekampene for Vegas som topper Pacific division med sine 50 poeng. Dog er det kun fem poeng til Calgary Flames på 5. plass. Philadelphia Flyers spiller i Metropolitan Division til daglig. Ligger på 5.plass der med 49 poeng og henger godt med. Flyers er dog best hjemme og har tapt fem av sine sju siste bortekamper. Vegas er motivert favoritt i denne.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Vancouver Canucks - Chicago Blackhawks 1,90 - 3,95 - 2,95 H (spillestopp kl. 0355)

Elias Petterson og Vancouver Canucks på en flott 3. plass i Pacific division, der kun fem poeng skiller mellom ledende Vegas og Calgary Flames på 5. plass. Chicago Blackhawks med fem seire på de seks siste, men er likevel sist i Central Division med sine 42 poeng. Fem strake seier for Canucks nå og bra sjanse for at den sjette kommer i natt.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset