Spillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Oddstips: Her er oddstips på 13 av onsdagens kamper

Oddstips: Leicester ordner seieren i andre omgang

Oddstips slalåm: Henrik Kristoffersen slår tilbake i Italia

Håndball-EM: Program håndball-EM menn 2020

Trav: Millionjackpot i V75 på Bjerke i kveld

Det er litt av hvert på onsdagens langoddsprogram. I England tar Leicester imot Aston Villa til første semifinale i Ligacupen, mens den spanske supercupen innledes med semifinale mellom Valencia og Real Madrid i Saudi-Arabia. I Madonna di Campiglio er det verdenscup slalåm for menn. Ellers er det tre kvartfinaler i den franske ligacupen. På hockeyfronten er det full runde i norsk 1. divisjon og i Hockeyallsvenskan, mens det spilles tre kamper i NHL natt til torsdag. Det spilles også flere håndballkamper i Eliteserien for kvinner.

NB! Onsdag er det ca. 258 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!

Slalåm verdenscup, menn - Vinner Henrik Kristoffersen 3,50 (spillestopp kl. 1740)

Henrik Kristoffersen hadde en dårlig dag på jobben i søndagens slalåmrenn i Zagreb og lyktes heller ikke denne gang i den kroatiske hovedstaden. Han var ikke i nærheten av å innfri vårt vinnertips. Rennet ble vunnet av franske Clement Noel og vi advarte da også for franskmannen på forhånd. Verken Kristoffersen eller Noel lyktes i Madonna di Campiglio forrige sesong. Men dette er en bakke Henrik trives i. Han vant her både o 2105 og 2016 ble nummer tre i 2017. Dags for revansje for Henrik onsdag og 3,50 i vinnerodds på Henrik ser lovlig høyt ut.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Lyon - Brest 1,23 - 4,90 - 8,25 H (spillestopp kl. 1840)

Kvartfinale i den franske ligacupen. Det er den ene av to cuper i Frankrike, den andre heter Coupe De France.Ingen god første halvdel i Ligue 1 for Lyon som faktisk er helt nede på 12. plass etter halvspilt serie med kun 26 poeng. Svært moderate 3-2-4 på hjemmebane. Men lyktes med å ta seg videre fra gruppespillet i Champions League og skal ut mot Juventus i åttedelsfinale i februar. Innledet det nye året med 7-0 seier borte mot Bourg-en-Bresse i 32-delsfinalen av Coupe de France søndag. Tok seg til kvartfinale i ligacupen etter 4-1 seier hjemme mot Toulouse onsdagen før julaften.Brest på sin side tok seg til kvartfinale etter 2-0 seier hjemme mot Bordeuax. Ligger på 15. plass i serien med 22 poeng og har fem poeng ned til Amiens under streken. Har sin styrke hjemme (4-5-1), borte er det kun blitt en seier hittil (1-2-6).

Det skjer litt av hvert i de franske cupene, men dette er tross alt kvartfinale og det skal være toppsjanse for Lyon. Oddsen er derimot ikke spesielt attraktiv.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

HC Vita Hästen - Karlskrona HK 1,62 - 3,90 - 3,70 B (spillestopp kl. 1855)

Hockeyallsvenskan. Her er det spilt 34 serierunder og det gjenstår 18. De to beste spiller playoff og vinneren av denne, møter laget som ender sist i SHL til best av sju-serie. Taperen av disse to, går inn i en serie med lagene 3 til 8 i Hockeyllsvenskan og vinneren av denne serien, spiller playoff mot laget som ender nest sist i SHL. Vita Hästen på 6. plass og 51 poeng, men hele ti poeng opp til femteplassen. Det er dog viktige å komme topp åtte og laget har sju poeng ned til Södertälje på 9. plass. Formen viser tre tap på de fire siste. Karlskrona på 7. plass også med med 51 poeng. Tre strake seire og vant 3-2 borte mot Vita Hästen i Jönköping i oktober. Sjanseløs hjemmeodds, her må vi jakte en veldig godt betalt borteseier.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Tingsryds AIK - Södertälje SK 2,25 - 3,70 - 2,35 U (spillestopp kl. 1855)

Hockeyallsvenskan. Her er det spilt 34 serierunder og det gjenstår 18. De to beste spiller playoff og vinneren av denne, møter laget som ender sist i SHL til best av sju-serie. Taperen av disse to, går inn i en serie med lagene 3 til 8 i Hockeyllsvenskan og vinneren av denne serien, spiller playoff mot laget som ender nest sist i SHL.Meget viktig kamp om 8. plassen dette, selv om det gjenstår 18 serierunde. Tingsryd holder denne nå, men har kun tre poeng ned til Södertälje på 9. plass. Tingsryd med svært variable resultater i det siste. Södertälje innledet sesongen svakt, men har hevet seg. Står med seks seire på de åtte siste og verd å merke seg er at fire av lagets fem siste kamper har gått til forlengning. Det kan skje igjen og uavgjortoddsene i hockey etter ordinær tid, er som kjent alltid godt betalt.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Almtuna IS - VIK Västerås HK 2,80 - 3,70 - 1,95 B (spillestopp kl. 1855)

Hockeyallsvenskan. Her er det spilt 34 serierunder og det gjenstår 18. De to beste spiller playoff og vinneren av denne, møter laget som ender sist i SHL til best av sju-serie. Taperen av disse to, går inn i en serie med lagene 3 til 8 i Hockeyllsvenskan og vinneren av denne serien, spiller playoff mot laget som ender nest sist i SHL.Almtuna på 11. plass med 37 poeng og har ti poeng opp til den viktige 8. plassen, men samtidig kun tre poeng ned til Mora på nest siste plass. De to nederste må ut i playoff med fire lag fra nivå tre om fire ledige plasser i neste sesongs Hockeyallsvenskan. Formen er ikke god med fem strake tap. Västerås på 5. plass med 61 poeng og har ti poeng opp til Modo på 2. plass. Etter tre strake tap ble det sterk seier borte mot Timrå torsdag. Bortelaget er korrekt favoritt og skal ha bra vinnersjanse.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

BIK Karlskoga - Mora IK 1,27 - 5,50 - 5,60 H (spillestopp kl. 1855)

Hockeyallsvenskan. Her er det spilt 34 serierunder og det gjenstår 18. De to beste spiller playoff og vinneren av denne, møter laget som ender sist i SHL til best av sju-serie. Taperen av disse to, går inn i en serie med lagene 3 til 8 i Hockeyllsvenskan og vinneren av denne serien, spiller playoff mot laget som ender nest sist i SHL. I og med at Björklöven er i ferd med å stikke fra i toppen, blir det kamp om 2. plassen. Karlskoga på 3. plass er kun to poeng bak Modo på 2. plass. Har vært knallsterke hjemme denne sesongen og sju av de åtte siste hjemme er vunnet. Tapet kom mot serieleder Björklöven. Mora kjemper en innbitt kamp om å unngå nedrykksplayoff. Ligger nest sist med 35 poeng, men har kun ett poeng opp til Kristianstad på plassen foran. Karlskoga er normalt en sikker vinner her.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Kristianstads IK - Modo Hockey 4,00 - 4,70 - 1,47 B (spillestopp kl. 1855)

Hockeyallsvenskan. Her er det spilt 34 serierunder og det gjenstår 18. De to beste spiller playoff og vinneren av denne, møter laget som ender sist i SHL til best av sju-serie. Taperen av disse to, går inn i en serie med lagene 3 til 8 i Hockeyllsvenskan og vinneren av denne serien, spiller playoff mot laget som ender nest sist i SHL.Nyopprykkede Kristianstad innledet sesongen solid, men har fått det. Åtte av de ti siste er tapt og laget ligger tredje sist, kun ett poeng foran Mora som ligger nest sist. Seks seire på de sju siste seriekampene for Modo som holder 2. plassen, men er åtte poeng bak serieleder Björklöven og kun to poeng foran Karlskoga på plassen bak. Vant 3-2 i Kristianstad tidligere denne sesongen og forskjellen på lagene er nok større nå. 1,47 er likevel snaut.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

AIK IF - IF Björklöven 5,70 - 4,80 - 1,32 B (spillestopp kl. 1855)

Hockeyallsvenskan. Her er det spilt 34 serierunder og det gjenstår 18. De to beste spiller playoff og vinneren av denne, møter laget som ender sist i SHL til best av sju-serie. Taperen av disse to, går inn i en serie med lagene 3 til 8 i Hockeyllsvenskan og vinneren av denne serien, spiller playoff mot laget som ender nest sist i SHL. Total katastrofesesong for AIK som vant grunnserien i Hockeyallsvenskan forrige sesong, men glippet i playoffen. Ligger helt sist med fattige 24 poeng og har elleve poeng opp til Mora som ligger nest sist.Björklöven troner øverst med 80 poeng har åtte poeng ned til Modo på 2. plass. Er i form og står med fem strake seire.1,32 på borteseier er nok riktig odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Valencia - Real Madrid 3,35 - 3,50 - 1,90 U (spillestopp kl. 1955)

Den spanske supercupfinalen er lagt om til denne sesongen. De fire øverste lagene i La Liga forrige sesong. Valencia og Real Madrid møtes i den semifinalen onsdag kveld, mens Barcelona og Atletico Madrid møtes i den andre. Begge kampene spilles på King Abdullah Sports City i Jidda i Saudi-Arabia og finalen spilles søndag.Valencia innledet andre halvdel av sesongen med 1-0 seier hjemme mot Eibar søndag og ligger på 6. plass i La Liga med 31 poeng. Det er kun fire poeng opp til Sevilla på 4. plass. Vant også sin gruppe i gruppespillet i Champions League i fjor høst og skal opp mot Atalanta i åttedelsfinalen.Real Madrid med overbevisende 3-0 seier borte mot Getafe lørdag. Er igjen a poeng med Barcelona ettersom de måtte nøye seg med 2-2 i byderbyet borte mot Espanyol lørdag kveld. Kun ett tap på sesongens 18 første seriekamper (11-7-1).Dette er altså nøytral bane, og slett ikke utenkelig at lagene er like langt etter ordinær tid.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Bristol Rovers - Stevenage 1,52 - 3,60 - 4,50 H (spillestopp kl. 2040)

Football League Trophy og 3. runde eller åttedelsfinale som det egentlig er. Denne turneringen innledes alltid med et gruppespill, og de som går videre derfra går til 2. runde.Bristol Rovers ledet både 1-0 og 2-1 hjemme mot Coventry i FA-cupens 3.runde søndag, men det endte 2-2 og omkamp borte mot Coventry neste tirsdag. Måtte ha straffer hjemme mot Leyton Orient i 2. runde av Football League Trophy etter at det stod 1-1 etter ordinær tid. Tok seg helt til semifinalen i denne turneringen forrige sesong, men der endte det med 0-2 tap hjemme for Sunderland. Spiller i League One til daglig og gjør det bra der. Ligger på 8. plass med 36 poeng og er med i kampen om playoff. Fine 5-5-2 på hjemmebane.Stevenage med 2-1 seier borte mot Colchester i 2. runde. Holder til League Two til daglig og ligger nest sist der og på direkte nedrykksplass med kun 18 poeng. Det er fem poeng opp til Macclesfield på sikker plass. Har kun tapt seks av tretten bortekamper, men de sju øvrige har alle endt med poengdeling. Bristol Rovers må ha en meget god vinnersjanse her og hjemmeoddsen er ikke så aller verst.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Leicester City - Aston Villa 1,28 - 5,15 - 7,35 H (spillestopp kl. 2055)

Semifinale i den engelske ligacupen og her spiller det hjemme/borte. Returkampen spilles på Villa Park tirsdag 28. januar. Leicester holder koken og tok seg videre til 4. runde i FA-cupen med 2-0 seier hjemme mot Wigan lørdag. Manager Brendan Rodgers hadde gjort ti endringer til den kampen. Innledet juleperioden med 1-3 tap borte mot Manchester City og 0-4 tap hjemme for Liverpool andre juledag. Men har slått tilbake med sterke borteseire mot hhv West Ham (2-1) og Newcastle (3-0). Holder fortsatt 2. plassen i Premier League med 45 poeng og har hele 14 poeng ned til Manchester United på 5. plass. Solide 7-2-1 hjemme på King Power Stadium. Røk ut etter straffespark i kvartfinalen hjemme mot Manchester City forrige sesong etter at det stod 1-1 etter ordinær tid. Brendan Rogders kan fortsatt glede seg over å ha tilnærmet fullt mannskap til disposisjon.Aston Villa forsvant som ventet ut av FA-cupen borte mot Fulham lørdag med 1-2 tappå Craven Cottage. Jack Grealish og Tyrone Mings var blant spillerne som ble spart i den kampen. Villa hadde nok fokus på denne semifinalen og serien i forkant av den FA-cupkampen. Tok en sterk borteseier mot Burnley i siste seriekamp 1. nyttårsdag og opp på sikker plass. Men det er kun ett poeng ned til Bournemouth under streken. Svært moderate 2-1-8 på bortebane totalt. Tok seg ellers til semifinale etter å ha slått juniorlaget til Liverpool 5-0 i kvartfinalen. Spissen Wesley er ute for resten av sesongen. John McGinn, Matt Targett og Tom Heaton er også ute med skader.Det var klasseforskjell på lagene da de møttes på Villa Park i Premier League 8. desember. Da vant Leicester 4-1. Leicester skal har svært gode muligheter til å å vinne den første semifinalen hjemme. Men 1,33 er fryktelig lav hjemmeodds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Paris St. Germain - St. Etienne (Begge lag scorer) Nei 1,52 (spillestopp kl. 2100)

Etter å ha vunnet den franske ligacupen fem sesonger på rad, røk PSG sensasjonelt ut i kvartfinalen forrige sesong med 1-2 tap hjemme for Guingamp. I serien er det blitt tolv seire og tre tap på de femten første og PSG leder serien, sju poeng foran Marseille. 4-1 seier borte mot Le Mans i åttedelsfinalen like før jul.Saint-Etienne tok seg til kvartfinale etter 2-1 seier borte mot Nimes i sin åttedelsfinale. Det var samme laget de røk ut for i 16-delsfinalen forrige sesong. Var sist i kvartfinalen i 2014/15-sesongen. Viste svak form i Ligue 1 før jul, med fire tap på de fem siste.7-1-0 på de åtte siste i Paris, og ikke lett argumentere for at PSG går på en lignende mine som de gjorde i kvartfinalen forrige sesong.PSG har unngått baklengsmål i sju av ni hjemmekamper denne sesongen og mest interessante spilleobjektet i denne, er trolig nei på at begge lag scorer.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Lille - SC Amiens 1,45 - 3,60 - 6,00 H (spillestopp kl. 2100)

Kvartfinale i den franske ligacupen. Det er den ene av to cuper i Frankrike, den andre heter Coupe De France. Lille ble som ventet et nummer for liten i høstens gruppespill i Champions League og tok kun ett poeng på sine seks kamper i gruppespillet. Tok seg til kvartfinale i ligacupen etter en sterk 3-0 seier borte mot Monaco like før jul. Har levert en bra første halvdel av sesongen og ligger på 4. plass i Ligue 1 med 31 poeng. Er det eneste ubeseirede laget på hjemmebane (8-2-0), men står med håpløse 1-2-6 på ni bortekamper.Amiens feiret jul og nyttår på nedrykksplass. Ligger tredje sist med kun 17 poeng, men det skiller kun målforskjellen opp til sikker plass. Tok seg til kvartfinale i ligacupen med å beseire Rennes 3-2 hjemme like før jul. Kun en seier på bortebane hittil i serien (1-3-6).1,45 på hjemmeseier er faktisk ikke så håpløst.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset