Gå til sidens hovedinnhold

– Her er Kyststien lite tilrettelagt for brukere som meg

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Utrolig mange bruker Kyststien mellom Åsgårdstrand og Borre. Den er trivelig og populær for folk som går tur eller på sykkel. For det meste er Kyststien nå blitt veldig bra - i alle fall når været er tørt.

Jeg bruker rullestolen min på tur her, men liker ikke at det er så smalt inn akkurat fra Åsgårdstrand ved kommunens renseanlegg. Mye stein raser stadig ned fra skråningen på den ene siden og dessuten en stor stokk på andre siden gjør at det er trangt å passere. Her er Kyststien lite tilrettelagt for brukere som meg, men også for barn på sykkel kan det være dumt. Før bommen ble satt opp var det for så vidt greit å komme fram, men nå er dette blitt en flaskehals.

For en tid siden varslet jeg kommunen om forholdet og ønsket meg noe opprydding, men uten at noe svar ble kommentert. Kyststien må vel her gå over kommunens eiendom og således bør det vel kunne tilrettelegge noe bedre, men om kommunen vil påstå at problemet her er ikke deres ansvar virker jo det noe dumt.

Allikevel vil jeg igjen be ordføreren studere bildet mitt og håpe at kommunen vil se litt mer på saken. ta ansvar for tilrettelegging også for oss med rullestol. Det bør ryddes opp her og bredden bør være innenfor et minstekrav.

Jeg håper noen andre også ser poenget.

Kommentarer til denne saken