Klar Falk-seier mot Kolbotn

Simen Heyerdahl og co klarer seg foreløpig bra mot Kolbotn.

Simen Heyerdahl og co klarer seg foreløpig bra mot Kolbotn.

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Falk er på vingene igjen etter buklandingen mot Viking for en uke siden. Lørdag ettermiddag ble det 35-25-seier over Kolbotn i Sofiemyrhallen.

DEL

Kolbotn - Falk lørdag ettermiddagI den oppjagede og svært målrike kampen tok Falk styringen etter drøye ti minutters spill. Hortenslaget gikk fra 5-5 til 9-5 og var senere foran med 17-11 midtveis.

Mens Falks forsvarsspill i første del av kampen var glimrende, ble andreomgangen mer hawaii-preget.

Falk ledet med 13 mål (28-15) på de meste, men klarte ikke helt å holde koken i forsvar det siste kvarteret. I en nokså dårlig Falk-periode gikk bunnlaget Kolbotn fra 15-28 til 19-28, før Tor Henning Forberg fikk orden på sakene i angrep de siste minuttene.

Oppgjøret var relativt tøft, med seks tominuttere til hjemmelaget og fem til Falk.

Simen Heyerdahl ble Falks toppscorer med syv mål. Gledelig nok var Falks kantspillere denne gang både aggressive og sikre, og både Magnus Mangrud (6) og Vegard Steinstø (3) bidro med viktige scoringer.

Falk sikter fortsatt på den verdifulle «bronseplassen» på 1. divisjonstabellen, men får tøff konkurranse av blant annet Follo og St. Hallvard, som møtes i en svært viktig kamp søndag. Vinneren her blir trolig Falks tøffeste utfordrer om tredjeplassen.

For Falk følger nå to hjemmekamper mot svakt plasserte Herkules og Fjellhammer, før serien  avsluttes mot St. Hallvard i den som meget vel kan bli en avgjørende bronsefinale på bortebane.

Artikkeltags