Audun Bårdseth ny ansvarlig redaktør i Gjengangeren

NY REDAKTØR: Nå er det avgjort. Styreleder Øystein Hjørnevik har formelt ansatt Audun Bårdseth som ansvarlig redaktør i Gjengangeren. Bårdseth har vært konstituert redaktør siden Torgeir Lorentzen forlot redaktørstolen ved årsskiftet.

NY REDAKTØR: Nå er det avgjort. Styreleder Øystein Hjørnevik har formelt ansatt Audun Bårdseth som ansvarlig redaktør i Gjengangeren. Bårdseth har vært konstituert redaktør siden Torgeir Lorentzen forlot redaktørstolen ved årsskiftet. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Audun Bårdseth (43) er ansatt som ny ansvarlig redaktør i Gjengangeren i Horten. Han etterfølger Torgeir Lorentzen.

DEL

Bårdseth har lang fartstid og bred erfaring fra Gjengangeren, hvor han ble ansatt som journalist i 1994.

Siden har han vært vaktsjef og nyhetsredaktør i mediehuset. Siden november i fjor har han vært konstituert ansvarlig redaktør og daglig leder.

– Med Bårdseth får avisen en leder som vil bidra aktivt til at Gjengangeren kommer seg godt igjennom de endringene mediebransjen står oppi. Han forstår utviklingen og legger stor vekt på Gjengangerens digitale satsing videre. Han kjenner Gjengangeren og Horten til fingerspissene, og har som nyhetsredaktør gjennom et tiår ledet et nyhetsarbeid som sterkt har medvirket til at Hortens lokalavis har styrket sin posisjon og hatt opplagsvekst, sier styreleder i Gjengangeren Øystein Hjørnevik.

– Jeg gleder meg til å lede Gjengangeren videre, mye fordi jeg vet hvilket entusiastisk og sterkt lag jeg har med meg. Engasjementet i lokalsamfunnet er også svært motiverende. Det har aldri vært mer spennende å finne og fortelle de gode historiene om Horten. Lesernes endrede medievaner som følge av ny teknologi og endrede vaner krever at vi stadig utvikler oss, og jeg er trygg på at vi kommer styrket gjennom den prosessen sammen, sier Audun Bårdseth.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken