Glad i norsk fotball? Da bør du se her

FØLG MED: Hortensmannen Mats Haakenstad og hans Lillestrøm er bare ett av mange norske lags treningskamper du kan se på gjengangeren.no i vinter.

FØLG MED: Hortensmannen Mats Haakenstad og hans Lillestrøm er bare ett av mange norske lags treningskamper du kan se på gjengangeren.no i vinter. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Visste du at du kan se en rekke av vinterens treningskamper for norske topplag på gjengangeren.no?

DEL

Lurer du på hvordan ditt norske favorittlag ser ut i oppkjøringen til årets sesong? Hvordan gjør egentlig han nye spilleren det? Vel, alle disse spørsmålene kan du faktisk få svaret på gjennom ditt abonnement på Gjengangeren.

Gjengangeren eies av konsernet Amedia, som eier aviser over hele Norge. Noen av avisene har fotballag i eliteserien, mens andre er som Gjengangeren og har lag litt nedover i systemet. Amedia har inngått avtaler med toppklubbene om å streame deres treningskamper denne vinteren. Både de som spilles her hjemme i Norge og de som spilles i Marbella i Spania, hvor norske lag har sine treningsleirer denne vinteren.

LES OGSÅ: Alen Patros har signert for Eik: – Ørns tilbud var ikke godt nok

Nærmest daglig kan du på vår nettside se treningskamper med norske topplag. Og det er helt gratis for våre abonnenter. Abonnerer du ikke på Gjengangeren, så kan du sjekke ut prisene på våre ulike abonnement her.

Fredag 9. februar blir følgende kamper vist:

Vålerenga – Stabæk

Aalesund – Kristiansund

Tromsø – Tromsdalen

LSK Kvinner – Skedsmo G16

Strømsgodset – Lokomotiv Moskva

Ull/Kisa – HamKam

Lillestrøm – Molde

Fredrikstad – Skeid

Fra enkelte av kampene legges det også inn høydepunkter i etterkant.

Kampene finner du på denne nettadressen: www.gjengangeren.no/treningskamper2018

Utnytt denne muligheten til å se hvordan ditt favorittlag ligger an i oppkjøringen til seriestart.

Artikkeltags