Flere leser Gjengangeren: – En svært gledelig utvikling

Redaktør: Audun Bårdseth i Gjengangeren.

Redaktør: Audun Bårdseth i Gjengangeren. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

17.500 personer leser Gjengangeren hver dag. Det er 500 flere enn for ett år siden.

DEL

De ferske lesertallene fra Forbruker&Media viser at 17.500 personer leser Gjengangeren hver dag. Det er en økning på 500 mot samme tidspunkt i fjor.

– En svært gledelig utvikling, sier redaktør Audun Bårdseth.

Detaljene i målingen viser at den digitale lesingen øker mest.

Mobil økning

– Fordelt på publiseringsplattformer, ser vi at papiravisen leses av klart flest lesere, og nivået er det samme som tidligere. Antallet som leser avisen via datamaskinen synker noe, og lesingen på mobiltelefon øker klart mest, utdyper han.

I sum ser Gjengangeren altså at antallet lesere øker, i likhet med flere av de andre avisene i Vestfold.

– Vi skal være nummer én på nyheter i Horten. En styrket posisjon i lesermarkedet gir oss trygghet for den videre utviklingen. Den digitale utviklingen er svært spennende, det går raskt og gir nye muligheter som vi skal utforske i tett i dialog med leserne. Ny teknologi påvirker folks leservaner, og vi skal være tett på utviklingen, lover Bårdseth.

Papirtradisjon

Samtidig holder Gjengangerens papirutgave godt stand på den nye målingen, faktisk en liten økning målt mot samme tid i fjor.

LES OGSÅ: Gjengangeren skal vise Falks kamper på nett-TV

– Det er ingen overraskelse. Papiravisa er en tradisjonsbærer for folk i Horten, har vært det siden 1851. Våre papirabonnenter har også full tilgang til oss digitalt via aID, sier ansvarlig redaktør og daglig leder i Gjengangeren, Audun Bårdseth.

Artikkeltags