Spillsenterets øvrige meny 1. nyttårsdag:

Oddstips Premier League: Manchester United slår et slitent Arsenal

Oddstips Premier League: Drømmestart for David Moyes

Midtukekupongen: Jackpot på årets første tippekupong

V64 Bjerke: Internasjonal V64-omgang der Tengsareid styrer bankeren

Godt nyttår. Årets første dag byr som vanlig på full aktivitet i England. Det spilles full serierunde i både Premier League, Championship, League One og League Two og det er således et meget omfattende program på Langoddsen. Tour de Ski byr på høyinteressante jaktstarter for både menn og kvinner. Og i Garmisch-Partenkirchen er det klart for det meget tradisjonelle nyttårshopprennet.

NB! Onsdag er det ca. 239 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!

West Ham United - Bournemouth 1,93 - 3,65 - 3,50 H (spillestopp kl. 1825)

Manuel Pellegrini fikk som ventet sparken i West Ham etter en fryktelig første halvdel av sesongen. Med så mange kvalitetsspillere i troppen, er det nærmest et under at laget har prestert så svakt. David Moyes er allerede klar som ny manager. Ligger fjerde sist med kun 19 poeng og har har ett poeng ned til Aston Villa under streken. Svake 2-1-6 på i spilte hjemmekamper.Skaderammede Bournemouth tapte som ventet bortekampen mot Brighton lørdag og er for alvor inne i nedrykkstriden. Med totalt 20 poeng er det kun to poeng ned til Aston Villa under streken. Svært moderate 3-1-6 på ti spilte bortekamper. Det må være gode vinnersjanser for West Ham mot svært skadeplagede Bournemouth.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Norwich City - Crystal Palace 2,38 - 3,35 - 2,78 H (spilestopp kl. 1825)

Vi hadde litt skrellfeeling for Norwich hjemme mot Tottenham lørdag og de ledet da både 1-0 og 2-1, men måtte nøye seg med 2-2. Ligger dermed fortsatt helt sist i Premier League når serien er drøyt halvspilt. Med 13 poeng er det seks poeng opp til sikker plass. Totalt 2-2-6 på hjemmebane.Crystal Palace er oppe på en flott 9. plass med 27 poeng. Er uten tap på sine sju siste seriekamper og står med 4-3-0 i denne perioden. Fire av kampene er spilt på bortebane, der Palace står med 3-3-4 totalt. Norwich har sett forbedret ut i det siste og er verd noen kroner i kveld.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Arsenal - Manchester United 2,60 - 3,55 - 2,45 B (spillestopp kl. 2055)

3-2-2 på de sju siste tilsvarende serieoppgjørene på Emirates. Arsenal så bra ut store deler av førsteomgangen mot Chelsea, men falt sammen som et korthus i 2. omgang og Mikel Arteta har en formidabel jobb foran seg. Manchester United er stadig i fremgang og et slitent Arsenal-lag skal være overkommelig. 2,45 på borteseier er ikke mer enn det må være, men blir vår klare anbefaling i kveldens klassiker på Emirates.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

15 km klassisk, jaktstart for menn - Vinner Sergei Ustiugov 1,48 (spillestopp kl. 1255)

Sergei Ustiugov har skaffet seg en strålende utgangspunkt i Tour de Ski etter gårsdagens maktdemonstrasjon på 15 km fri. I dag er det jaktstart og Ustiugov går ut 23 sekunder for landsmannen Yakimushin og 29 sekunder foran Bolshunov. 1,48 på at Ustiugov vinner også dagens jakstart er helt grei odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Burnley - Aston Villa 1,78 - 3,65 - 4,15 H (spillestopp kl. 1325)

Ustabile 5-0-5 påti spilte hjemmekamper for Burnley som ligger på 13. plass med 24 poeng. Aston Villa med fem tap på de seks siste og fortsetter å slite på bortebane. Åtte tap på ti bortekamper nå. Ligger tredje sist med 18 poeng. Burnley skal ha gode vinnersjanser her, men hjemmeoddsen er ikke mer enn den må være.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Brighton & Hove Albion - Chelsea 3,60 - 3,55 - 1,93 B (spillestopp kl. 1325)

Imponerende snuoperasjon av Chelsea borte mot Arsenal søndag da de snudde 0-1 til en fortjent 2-1 seier. Det var Chelsea sjuende borteseier for sesongen. Holder 4. plassen med fire poeng ned til Manchester United på 5. plass. Brighton med tre meget viktige poeng hjemme mot Bournemouth lørdag og har fem poeng ned til nedrykksstriden. Brukbare 4-3-3 på hjemmebane. Chelsea med 2-1 og 4-0 seier borte mot Brighton de to foregående sesongene og skal være klar favoritt også nå.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Millwall FC - Luton Town 1,60 - 3,55 - 4,40 H (spillestopp kl. 1340)

Millwall innfridde vårt tips til flott odds hjemme mot Brentford lørdag og er oppe på 11. plass i Championship med 37 poeng. Kun to poeng skiller opp til playoff. Solide 6-4-2 hjemme på the Den.Bortesvake Luton med 11 tap på 13 bortekamper og 0-3 tap mot Bristol City lørdag. Ligger nest sist med 21 poeng. 1,57 på Millwall er dog vel snaut.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Huddersfield Town - Stoke City 2,65 - 2,80 - 2,55 H (spillestopp kl. 1555)

Huddersfield er endelig på vei oppover tabellen og både i hjemmekampen mot Nottingham Forest og hjemme mot Balckburn har vi anbefalt spill på laget til flott odds og de har vunnet begge. Etter lørdagens seier, er det nå sju poeng ned til Barnsley under streken. Stoke ligger fjerde sist og det skyldes mest elendige 2-1-9 på bortebane. Det virker uforståelig at Stoke er satt til favoritt i denne. Vi spiller Huddersfield.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Bristol City - Brentford 3,40 - 3,20 - 1,92 H (spillestopp kl. 1555)

Bristol City var tilbake på vinnersporet lørdag. Etter fire strake tap ble det en komfortabel 3-0 seier hjemme over Luton. Henger bra med i playoffkampen og ligger på 8. plass med 38 poeng og har kun ett poeng opp til Sheffield Wednesday på playoff. Brukbare 5-4-3 hjemme.Brentford fikk det som ventet tøft borte mot hjemmesterke Millwall lørdag og røk da også 0-1. Hadde en god periode før det med ti poeng på fire kamper. Falt ned til 4. plass med det tapet og står med 40 poeng totalt. Er klart best hjemme (7-3-2), bortetallene er ikke bedre enn 5-1-7. Ikke lett å forstå hvorfor Brentford er satt til så klar favoritt her, og 3,45 på Bristol City er verd å teste.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Preston North End - Middlesbrough 1,80 - 3,20 - 3,75 B (spillestopp kl. 1555)

Skuffende 0-2 tap hjemme for Reading for Preston lørdag. Det var kun det andre hjemmetapet for Preston denne sesongen (9-2-2). Ligger på en fin 7. plass med 39 poeng. Middlesbrough med sesongens første borteseier lørdag og det mot daværende serieleder West Bromwich. Har avansert til 16. plass. Det står 0-1-1 på de to siste tilsvarende på Deepdale og slik oddsene er satt i denne kampen, frister borteoddsen klart mest.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Newcastle United - Leicester City 5,70 - 3,80 - 1,57 B (spillestopp kl. 1555)

Tre tap på de fire siste for Newcastle som røk fortjent 1-2 hjemme mot revitaliserte Everton lørdag. Var den største nedrykksfavoritten på forhånd, men har gjort det klart bedre enn forventet og står med 25 poeng på 11. plass. Fine 4-4-2 på hjemmebane.Brendan Rogders gjorde som ventet endringer til bortekampen mot West Ham lørdag, men det var overraskende at han gjorde så mange som ni endringer i startoppstillingen fra kampen mot Liverpool. Det gjorde åpenbart ikke allverden, Leicester vant 2-1 borte mot West Ham uten at blant annet toppscorer Jamie Vardy var på banen i det hele tatt. De fleste er nok tilbake til kampen her. Leicester holder dermed fortsatt andreplassen og står med 42 poeng. Solide 6-1-3 på bortebane, tapene har kommet mot Liverpool, Manchester United og Manchester City. Leicester er naturligvis favoritt til å vinne på St. James Park, men borteoddsen gir ingen tenning.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Southampton - Tottenham 3,25 - 3,35 - 2,12 H (spillestopp kl. 1555)

Sju poeng på de tre første seriekampene i juleprogrammet for Southampton. Sterke borteseire mot Aston Villla (3-1) og Chelsea (2-0), før det ble litt skuffende 1-1 hjemme mot Crystal Palace lørdag. Har kommet seg opp på 22 poeng, men det er fortsatt kun fire poeng ned til Aston Villa under streken. Moderate 2-2-6 på ti spilte hjemmekamper.Tottenham med 5-1-2 på åtte seriekamper under Jose Mourinhos ledelse, men det er fortsatt mye ågå på spillemessig. Var heldige som fikk med seg ett poeng hjemme mot Norwich lørdag og imponerte heller ikke i 2-1 seieren hjemme mot Brighton 2. juledag og var direkte svake i hjemmekampen mot Chelsea for halvannen uke siden. Ligger på 6. plass med 30 poeng og har faktisk ikke bedre enn 2-4-4 på ti spilte bortekamper. Southampton vant 2-1 i fjorårssesongen og slik Tottenham presterer på bortebane, kan de vinne igjen.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Watford - Wolverhampton Wanderers 3,15 - 3,30 - 2,20 U (spillestopp kl. 1555)

Watford med sju poeng på de tre første seriekampene i julenprogrammet og endelig er det lys tunellen for dette kapable mannskapet. Har tatt seg forbi Norwich, men ligger fortsatt nest sist med sine 16 poeng. Det er imidlertid ikke mer enn tre poeng opp til sikker plass. Stod med 0-4-4 på sine åtte første hjemmekamper, men 2-0 mot Manchester United og 3-0 mot Aston Villa i de to siste.Wolverhampton ga Liverpool kamp til døra i søndagens bortekamp på Anfield og omstridte VAR-avgjørelser var det også. Endte opp med å tape 0-1, men har all ære av innsatsen. To dager før snudde laget 0-2 til 3-2 seier hjemme over Manchester City. Ligger på 7. plass me 30 poeng og er med i kampen om den attraktive 4. plassen. Solide 3-5-2 på bortebane. Vanskelig kamp dette der poengdeling synes nærmest.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Sheffield Wednesday - Hull City 1,82 - 3,30 - 3,60 H (spillestopp kl. 1555)

To strake tap for Wednesday nå etter det skuffende 1-2 tapet hjemme for Cardiff lørdag. Det var dog lite å si på innsatsen og Wednesday hadde fortjent poeng. Holder uansett 6. plassen med 39 poeng og har solide 6-4-2 hjemme på Hillsborough. Variable Hull med 3-1-3 på sine sju siste seriekamper. Ligger på 12. plass med 36 poeng og har således kun tre poeng opp til Sheffield Wednesday på 6. plass. 4-4-4 på tolv spilte bortekamper. Wednesday skal uansett stå som klare favoritter.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Birmingham City - Wigan Athletic 1,95 - 3,05 - 3,40 B (spillestopp kl. 1555)

Birmingham kom tilbake flere ganger i hjemmekampen mot Leeds lørdag, men endte opp med 4-5 tap i en ellevill fotballkamp. Kun ett poeng på de fem siste og to av de tre siste hjemmekampene er tapt. Tabelljumbo Wigan er fortsatt uten borteseier denne sesongen (0-4-9), men de hadde fortjent poeng borte mot Nottingham Forest lørdag. Før eller siden vinner Wigan en bortekamp og her jakter vi skrellen.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

QPR - Cardiff City 1,95 - 3,35 - 3,10 B (spillestopp kl. 1555)

Nedadgående formkurve for QPR som står med 2-3-5 på sine ti siste seriekamper og kun ett poeng på de fire siste. Rotet bort 1-0 ledelse mot Hull lørdag og endte opp med å tape 1-2. Ligger på 15. plass med 32 poeng, men det er hele 11 poeng ned til Barnsley under streken. Moderate 4-4-5 hjemme på Loftus Road.Cardiff med sesongens andre borteseier (2-6-5), da laget overraskende vant 2-1 mot formsterke Sheffield Wednesday lørdag. Ligger på 10. plass med 37 poeng og har kun tre poeng opp til playoff. Formen viser brukbare 3-3-1 på de sju siste seriekampene. 2,00 på hjemmeseier synes feil. Vi går etter borteseieren i denne.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Fulham - Reading FC 1,65 - 3,55 - 4,20 H (spilestopp kl. 1555)

Fulham tok seg opp på 3. plass etter sin 1-0 seier hjemme mot Stoke lørdag, samtidig som Brentford tapte 0-1 borte mot Millwall. Med 42 poeng er det fortsatt ni poeng opp til West Bromwich på 2. plass og direkte opprykk. Solide 8-2-3 hjemme på Craven Cottage og sju poeng i juleperioden er bra uttelling.Reading med full pott og tre seire i juleperioden, etter sin overraskende 2-0 seier borte mot svært hjemmesterke Preston lørdag. Men er likevel ikke høyere enn på 14. plass med 32 poeng totalt og det er sju poeng opp til playoff. Moderate 3-5-4 på tolv spilte bortekamper. 1,67 på hjemmeseier er ikke blant onsdagens mest interessante objekter.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Nottingham Forest - Blackburn 1,92 - 3,10 - 3,50 H (spillestopp kl. 1555)

Etter fire strake tap, har Nottingham Forest slått tilbake med to strake seire. 2-0 borte mot Hull 2. juledag og innfridde som stor favoritt hjemme mot Wigan lørdag med 1-0 seier. Er helt oppe på 5. plass og står med 40 poeng. Men ikke bedre enn 5-2-4 hjemme på City Ground.Etter 5-3-0 på sine åtte siste seriekamper, ble det tap for Blackburn lørdag. Tok ledelsen 1-0 borte mot Huddersfield, men klarte ikke å holde på denne og tapte 1-2. Ligger på 13. plass med 36 poeng og har ikke bedre enn 4-1-7 på tolv spilte bortekamper. Blackburn har fått godt betalt i det siste og hjemmeseieren virker nærmest her.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

West Bromwich Albion - Leeds United 2,80 - 3,25 - 2,15 U (spillestopp kl. 1810)

Toppkamp på Hawthorns. Begge står med 51 poeng og har ni poeng ned til 3. plassen.Etter tre 1-1 kamper og en 3-2 seier på de fire siste, gikk hjemmelaget på sesongens andre tap da nytente Middlesbrough vant 2-0 på Hawthorns lørdag. Det var også lagets første hjemmetap og totalt er hjemmetallene 6-5-1.Leeds stod med kun to poeng på de tre siste, før det endte med 5-4 seier borte over Birmingham lørdag i en ellevill fotballlkamp. Overtok serieledelsen i Championship med den seieren, men det er kun målforskjellen som skiller ned til West Bromwich. 8-2-3 er solide tall på bortebane. Uavgjort virker mest sannsynlig.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Manchester City - Everton 1,60 - 2,80 - 6,50 U (spillestopp kl. 1825)

Manchester City påførte som ventet Sheffield United deres første bortetap denne sesongen da de vant 2-0 søndag kveld. Fikk keeper Ederson utvist allerede etter tolv minutter borte mot Wolverhampton fredag, men gikk likevel opp i en 2-0 ledelse. Rotet denne vekk utover i 2. omgang og endte opp med 2-3 tap. Det er 14 poeng opp til serieleder Liverpool, som i tillegg har en kamp mindre spilt. 7-1-2 totalt hjemme på Etihad.Everton med et klart løft etter at Marco Silva fikk sparken. Er uten tap på fem seriekamper etter at Silva forsvant. Carlo Ancelotti har fått en knallstart som manager og vunnet begge kampene etter at han overtok roret. Med 11 poeng på de fem siste kampene, har Everton avansert til 10. plass og står med 25 poeng. Dog svake 2-2-6 på ti spilte bortekamper.Manchester City vant 3-1 forrige sesong, men de tre tilsvarende før det har alle endt med poengdeling. Uavgjort til pause et aktuelt spill i denne.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset