Tilbyr gratis pip-pip-kurs

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Trenger du en ny hobby?

DEL

Liker du å kikke på fugler og skulle ønske du visste litt mer om både hva de heter og hvordan de lever? Nå har du muligheten, og den er til og med gratis. Nøttlendingen Erik Bleken er en av ekspertene og ildsjelene i Norsk Ornitologisk Forening (NOF) i Vestfold, og 27. august tar han imot nye kursdeltakere på Ilene våtmarkssenter i Tønsberg. Deltakere i alle aldre fra hele Vestfold er velkommen.

– Vi prioriterer barn og unge i alderen 10–20 år, men har hatt deltakere i alle aldre, også fra Horten, på de to første kursene. Høstens kurs er foreløpig ikke fulltegnet, og vi har plass til 25 personer. Påmeldingsfristen går ut mandag 13. august, forteller Bleken.

Kurset, som er et nybegynnerkurs, går over fire kvelder i et tidsspenn på snaue to uker. I tillegg til kurskveldene er det lagt opp til to lørdagsekskursjoner, til Mølen og Gjennestadvannet.

– Fugl og fugletitting er en kjempefin hobby for hele familien, og med kurset håper vi å bidra til at flere blir interessert og får mer kunnskap, sier Bleken.

Blant temaene som tas opp er fugletrekk, fuglesang, ringmerking, fuglenes anatomi og hvor fuglene lever. I tillegg til kursleder Erik Bleken er flere andre foredragsholdere med hver sine spesialområder hentet inn. Mer info finnes på besøkssenterets nettside.

LES OGSÅ:

Dukket plutselig opp på Karljohansvern: – Jeg har aldri sett noe liknende før (+)

Artikkeltags