Gjengangeren sender direkte i 44 timer fra Døgncupen til Ørn: – Det blir spennende

DØGNET RUNDT: Døgncupen arrangeres i Holtanhallen, hvor dette bilde er tatt under Per Bredesen cup.  Det spilles kamper fra fredag til søndag, døgnet rundt.

DØGNET RUNDT: Døgncupen arrangeres i Holtanhallen, hvor dette bilde er tatt under Per Bredesen cup. Det spilles kamper fra fredag til søndag, døgnet rundt. Foto:

Helga 1.–3. november skal det spilles fotball døgnet rundt i Holtanhallen. Hvert eneste spark fra fredag 19.00 til søndag 17.00 kan du se direkte på Gjengangerens nettside.

DEL

I november i fjor ble cupen arrangert for første gang. God respons og en vellykket gjennomføring, sørger nå for at cupen arrangeres i år også.

– Vi fikk gode tilbakemeldinger fra lagene. Dette er et nytt konsept som skiller seg fra andre cuper, noe som falt i smak hos mange lag. Vi så at det ble god stemning i fjor, sier cupansvarlig Bernt Ove Finsveen.

LES OGSÅ: Full fart på Kanal-cupen: – På cuper får vi pokaler

Fokus på det sosiale

Cupen arrangeres i Holtanhallen. Over 50 lag skal kjempe for en plass i finalesluttspillet.

– Det er flere lag som ser på cupen som en sesongavslutning. Vi ønsker å ha et spesielt fokus på det sosiale, sier Finsveen.

Den store nyheten i år er at cupen har blitt et døgn lenger.

– Det blir spennende å se hvordan de takler det. Vi vet at mange av barna synes det er spennende å spille kamp midt på natta.

Både bespisning og overnatting vil foregå på Holtan Ungdomsskole som ligger ved siden av Holtanhallen. Det er deltakerpremier til alle spillere i klassene opp til og med 11 år. Laget vil få sine premier når de er ferdig med sin siste kamp.

LES OGSÅ: Ørns døgncup ble suksess: – Det er veldig gøy å være her

Se direkte hjemmefra

Gjengangeren vil vise hele cupen fra start til slutt på våre nettsider.

– VI er veldig glad for at Gjengangeren streamer cupen. Det et bra utstillingsvindu for cupen. En del foreldre hjemme vil nok sette pris på det, sier Finsveen.

LES OGSÅ: Ørn arrangerer splitter ny cup – midt på natta

Artikkeltags