Se Ørn-kampene på nett-TV

PÅ NETT: Kampene til Johan Gulliksen og lagkameratene i Ørn kan du denne sesongen se på nett-TV på gjengangeren.no.

PÅ NETT: Kampene til Johan Gulliksen og lagkameratene i Ørn kan du denne sesongen se på nett-TV på gjengangeren.no. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Gjengangeren skal denne sesongen vise Ørns seriekamper på vår nettside.

DEL

Gjengangeren har investert i utstyr for streaming, og har forpliktet seg til å levere stream fra samtlige av Ørns 13 hjemmekamper i 2016.

– I tillegg vil vi samarbeide med andre aviser i Amedia om bortekampene. Slik det ser ut akkurat nå, vil du kunne se samtlige av Ørns 26 kamper denne sesongen på vår nettside, gjengangeren.no, sier konstituert redaktør i Gjengangeren, Audun Bårdseth.

Et samarbeid med Agderposten, som ikke er en Amedia-avis, gjør at bortekampene mot Fløy og Vindbjart også vises, mens Gjengangeren selv vil sørge for stream fra bortekampen mot Strømsgodset 2.

Kampene vil være tilgjengelige for alle betalende abonnenter, enten de er papirabonnenter eller rene digital abonnenter, som har registrert seg i konsernets digitale innloggingsløsning aID.

Så lenge du er abonnent kan du opprette en aID-bruker uten ytterligere kostnader på vår nettside. Det gjør du her.

Hvis du ikke er abonnent i dag, og er interessert i å se Ørns kamper, finner du mer informasjon om våre ulike abonnementer her.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.