Takk for tilbakemelding, Are Karlsen.

Jeg spør etter hva kommunestyret og Horten Arbeiderparti gjør for å «styrke Hortens identitet som marineby». Slik dere i Horten Ap har programfesta.

Jeg fant så å si ingen ting på Internett, svært få spor dere har laga. Ikke en gang på kommunen sin hjemmeside fant jeg noe om marineby, eller om teknologibyen Horten.

Les innlegget fra Are Karlsen her

Les Thomas Melsom Andersens opprinnelige innlegg her

Det du legger til i ditt leserbrev, at kommunestyret hjalp Marinemuseet, Marinemusikken og Forsvarets arbeidsplasser, er gjort ved stor hjelp av rikspolitikere og statlige enheter.

Jeg spør etter hva Horten Arbeiderparti gjør for å oppfylle sitt løfte om å «styrke Hortens identitet som marineby». Ikke hva Ap sentralt, storting, næringsliv og frivillige fra Lokalhistorisk senter eller KNM Narvik, Kongesjaluppen Stjernen gjør for Horten. Heller ei hva Kystverket og Redningsselskapet gjør, eller fylkeskommunen og Universitetet på Bakkenteigen gjør eller hva mannen i gata gjør for å styrke Hortens identitet som marineby.

Men jeg spør etter hva Horten Arbeiderparti sjøl gjør for å holde sitt løfte om «styrke Hortens identitet som marineby». Ap har 17 representanter i kommunestyret, det vil si at dere trenger kun 4 andre kommunestyrerepresentanter med dere, for å få gjennomslag med et flertall for hvilket som helst av vedtak.

Et Informasjonsenter på KJV er et kjempeflott initiativ. Men hvordan dette store prestisjeprosjektet skal bidra til å styrke Hortens identitet som marineby, forstår jeg ikke. Det blir en vag påstand fra Horten AP sin side.

Jeg peka helt til slutt i mitt leserbrev på vedtaket som jeg er totalt imot; å tillate at boliger blir bygget i bygningsmassen på Horten Gård. Det er en stor sak jeg kjemper hardt for, men det var ikke sentralt i mitt leserbrev, slik Are Karlsen skriver tidlig i sitt leserbrev.