Forsvarets seniorforbund, avd. Horten avholdt mandag 2. mai medlemsmøte på Aktivitetssenteret i Horten. Trond Nauf kunne denne gang ønske 50 medlemmer velkommen. Vi startet tradisjonelt med å synge sangen vår.

Kveldens underholdning var et foredrag av Knut Magne Ellingsen med tittelen «god dag mann, økseskaft» og det handlet selvfølgelig om redusert hørsel. Han snakket om årsakene til redusert hørsel, viktigheten av å akseptere at man lider av hørseltap og hvilke hjelpemidler vi kan benytte oss av. Det viktigste er å ta problemet på alvor og gjøre noe med det. Det verste er å prøve å ignorere hørseltap for da vil plagen sette dagsorden.

Vi fikk servert kaffe og snitter og praten gikk livlig ved bordene og det ble solgt årer.

Før trekningen orienterte Svein Jakobsen om turene vi har planlagt for året. Det er nå adgang til å melde seg på «harrytur» og julecruise til Kiel. Svein minnet om at vår hjemmeside blir oppdatert fortløpende så all informasjon om arrangementer ligger der.

Etter trekning avsluttet møteleder med å minne om at neste møtet blir 5. september og ønsket alle god sommer og vel hjem.