Det er annerledes tider og vi ønsket å gjøre noe spesielt for de som er mest utsatt nå under pandemien.

Det er utrolig givende å få muligheten til å lyse opp tilværelsen for de eldre som bor her. Vi ble godt tatt imot av de som jobber på sykehjemmet, og fikk korona-vennlig servering av kaffe og kaker mens vi holdt på med monteringen her ute.

Les også (+): Nå skal Anders lede et nytt og stort prosjekt i Horten: – Enn så lenge har jeg nok med å sette sluttstrek for «Ren Indre havn»

Både eldre og ansatte på sykehjemmet fulgte nøye med på prosessen.

Det var gøy å se at de eldre og ansatte på sykehjemmet følger nøye med fra vinduene. Vi kan jo ikke gå inn, men jeg hørte at de ansatte pyntet inne samtidig som vi holdt på ute. Det var ekstra stas at ordfører Are Karlsen ville komme og tenne lysene, og takke på vegne av kommunen.

Karlsen sa det er et kjempeflott tiltak, lys hjelper på humøret. Lys i denne doble mørketiden er et flott initiativ fra Clas Ohlson. Det er ikke tvil at gaven betyr mye for både beboere og ansatte på sykehjemmet, sa ordføreren.

Ayla Pedersen er ansatt på sykehjemmet og hadde vakt da lysene ble tent. Hun syntes det var hyggelig at det ble pyntet til jul. Også i hagen der det er tilknyttet en sansegang, kom det lys og pynt.

Les også (+): Elev ved lokal ungdomsskole er smittet av koronavirus

Jeg tror det er mange som kan trenge litt oppmuntring i disse dager. Det føles derfor ekstra viktig å gjøre noe i år. Vi må ta vare på hverandre og bidra på den måten vi kan.