Her har det blitt kino: – Nå har vi funnet suksessoppskriften

SELSKAPSSYK: Hanneli Bugge-Hansen gleder seg til å få besøk på gården. Her sitter hun utenfor det som var en garasje, men som nå har blitt en flunkende ny gårdskino.

SELSKAPSSYK: Hanneli Bugge-Hansen gleder seg til å få besøk på gården. Her sitter hun utenfor det som var en garasje, men som nå har blitt en flunkende ny gårdskino. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Hanneli og resten av gjengen på Buggegården bobler av energi og entusiasme. Snart åpnes gården for sommersesongen og jubileumsåret er i gang.

DEL

(Tønsbergs Blad) 21. april er det klart for å åpne grinda inn på Buggegården

– Tenk, det begynte med en vill idé, nå har vi fått noe og leve av og for. Vi gleder oss stort til at det igjen kommer folk til oss, sier en sprudlende og blid Hanneli Bugge-Hansen.

På gården får man blant annet nærkontakt med dyr, man kan få traktorhengertur med Gråtass, handle på handleriet, hoppe i høyet, leke og ha det moro.

LES OGSÅ:  For fire år siden trodde folk hun hadde gått fra vettet. Nå har Hanneli skapt tre arbeidsplasser (+)

Granca

– Og i år kommer bonden hjem til gården etter en tur på Gran Canaria, sier hun og forklarer:

– Det er snakk om teaterstykket vårt. Det har aldri vært bedre. Nå har vi funnet ut suksessoppskriften, skryter Bugge-Hansen.

Selv om gården har vært pakket inn med vinterens store mengder med snø, er det flere ting som tyder på at det bobler av energi under snøen.

LES OGSÅ: Fersk handelstrend kommer til Tønsberg: – Dette er vinn-vinn (+)

GRANCA: I år har bondet vært på Gran Canaria og kommer hjem til gården etter ferien. Foto: Privat

GRANCA: I år har bondet vært på Gran Canaria og kommer hjem til gården etter ferien. Foto: Privat

Ny kino og en advarsel

– Nå har vi ikke garasje lenger. Den er gjort om til kino. Vi har laget nye egne filmer og appen vår er oppdatert, sier hun før hun kommer med en aldri så liten advarsel:

– Vi gleder oss stort til å treffe folk igjen, vi savner dem. Det er fantastisk å se folk. Når de første kommer, har vi bare lyst til å klemme dem. Hele gården bobler av energi.

HENDENE FULLE: Ole Bugge-Hansen (Bonden) og Hanneli Bugge-Hansen (Rottenikken) har hendene fulle både med dyr og for å få alt klart til åpning av gården. Frode Arnesen/Privat

HENDENE FULLE: Ole Bugge-Hansen (Bonden) og Hanneli Bugge-Hansen (Rottenikken) har hendene fulle både med dyr og for å få alt klart til åpning av gården. Frode Arnesen/Privat Foto:

Artikkeltags