– Kommer det spillere med store ambisjoner, sier vi selvfølgelig ikke nei til de heller

SATSER: Sportslig leder Vegard Kristoffersen i Falk Fotball vil få ungdomsavdelingen på beina igjen.

SATSER: Sportslig leder Vegard Kristoffersen i Falk Fotball vil få ungdomsavdelingen på beina igjen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Falk fotball ønsker å få junioravdelingen på beina igjen, og søker nå etter G16-spillere.

DEL

– Det startet med sju-åtte håndballspillere i Falk som vil trene en gang i uka for moro, men nå har vi mottatt henvendelser fra andre spillere i G16-alderen som ønsker å spille for gøy. Vi er vel rundt 12 stykker nå, sier Vegard Kristoffersen i Falk Fotball.

Han er sportslig leder i klubben, og sier klubben nå ønsker å gi et tilbud til de som ikke ønsker å satse fullt på fotball

- De ønsker fortsatt å trene noen få ganger i uka, og det viktigste for dem er å ha det gøy. Kommer det spillere med store ambisjoner, sier vi selvfølgelig ikke nei til de heller, sier Kristoffersen, og ber interesserte ta kontakt med ham.

Det nye laget har allerede startet med treninger.

LES OGSÅ: Arctander til Falk/Borre

På seniornivå har samarbeidslaget Falk/Borre rykket opp til 4. divisjon. De har allerede hentet forsterkninger til laget. Men mens Borre har en juniorlagsavdeling, mangler Falk et tilbud for spillere fra de er ti år.

Nå ønsker Kristoffersen å få junioravdelinga på beina igjen.

– Per i dag har vi ikke lag mellom 10 år og A-laget, så spriket er stort. Vi ønsker på sikt å stable hele juniorlagsavdelinga på beina, for å kunne stille lag alene. Samarbeidslaget i dag består av A-lagsspillerne våre og juniorlagsspillere i Borre, men i framtida ønsker vi å frigjøre oss fra samarbeidet, og stå på egne bein, sier Kristoffersen.

LES OGSÅ: Henrik Arnesen overtar Falk/Borre

Artikkeltags