Se Falk og mye annen sport på gjengangeren.no denne helga

ELITESERIEN: Marius Kleiven og Falk møter søndag Fyllingen med Zivojin Ilic i mål. Kampen ser du direkte på gjengangeren.no.

ELITESERIEN: Marius Kleiven og Falk møter søndag Fyllingen med Zivojin Ilic i mål. Kampen ser du direkte på gjengangeren.no. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Eliteserielagene i fotball sine treningskamper fra Spania, eliteserien håndball, basketball, volleyball og NM i curling er bare noe av det du kan se på gjengangeren.no denne helgen.

DEL

Allerede i dag, fredag, kan du se Sandefjord Fotball mot Nome Kaljuning i treningskamp. Og sendingene fortsetter gjennom hele helga.

Portalen vår for sportssendinger har i løpet av denne uka fått nytt navn og nydrakt. Norgessporten er historie, heretter heter det Direkte sport. For deg som bruker er det ingen endring. Du finner fortsatt en lenke inn til portalen lenger på forsiden vår, hvor du også ser noen av kampene som streames.

LES OGSÅ: Nå kan du se all norsk topphåndball på gjengangeren.no (+)

For våre lokale lag, Falk i eliteserien håndball menn og Ørn i 3. divisjon fotball menn, vil vi fortsette å lage direkte lenker inn til de sendingene på forsiden vår.

Portalen har også fått et nytt utseende som fortsatt er under utvikling. Så hvis du ikke lett finner det du leter etter anbefaler vi å bruke søkefeltet, og søke på lagnavnet du er på jakt etter.

Klikk her for å komme til Direkte sport. Det krever abonnement for å se sportssendingene på gjengangeren.no. Informasjon om våre abonnement finner du her.

Artikkeltags