Gå til sidens hovedinnhold

Endelig fylles disse lokalene: – Det blir litt endring, for å si det sånn

De tidligere lokalene til Møller Bil på Apenes blir totalrenovert da treningssenteret Sporty24 overtar lokalene. – Vi er utrolig stolte, sier kjedeleder Stine Nyjordet.

– Dette er en topp plassering som er både synlig og tilgjengelig for kunder, sier kjedeleder Stine Nyjordet.

Treningssenteret Sporty24 har vært i Horten siden 2012. I andre kvartal av 2021 gjør de klart for åpning i nye lokaler på Apenes.

LES OGSÅ: Biblioteket får sin bokkafé – helst med ekstern driver

– Planene som å satse i Horten har vi jobbet med lenge, men det er først nå at det har åpnet seg en mulighet med rette lokaler, forteller hun.

(Artikkelen fortsetter under bildet)


Nytt utenpå og nytt inni

Storinvesteringen anslår hun til å komme på mellom 10 og 12 millioner kroner.

– Dette er et relativt stort økonomisk løft, sier Nyjordet.

– Hele fasaden og alle vinduer skal skiftes, i tillegg til alt på innsiden. Vi flytter ikke bare inn i nye lokaler, men fornyer også alt utstyret vårt, sier hun.

Sammenlagt skal treningssenteret fylle 1300 kvadratmeter.

LES OGSÅ: Dette får du for å være lokalpolitiker: – Ordningen kom til fordi kommunestyret ikke ønsket debatten om egen lønn

For alle aldere

Første etasje skal huse resepsjon og sitteområde, samt frivektsavdeling, stativ og rigger med olympisk stang, apparatpark og såkalt cable cross-apparat. I andre etasje blir det et stort rom til å gjøre spinning, kondisjonsavdeling, apparatpark med magasiner, plass for funksjonell trening, og eldresirkel.

(Artikkelen fortsetter under bildet)


– Eldresirkel er også apparater, men der du vanligvis kun får motstand én vei med vanlige apparater, vil eldresirkel-apparatene ha mulighet for å gi motstand begge veier som gjerne er bedre tilrettelagt for eldre og fungerer mer funksjonelt, forklarer kjedelederen.

– Det er selvfølgelig mulig for alle å ta i bruk denne delen av senteret, på samme måte som resten. Sporty24 skal være for alle, det er det som er poenget, legger hun til.

Kommentarer til denne saken