– Du vet du bor i Horten . . .

Av

Selv om undertegnede er født i 1931 og således oppvokst på trettitallet, vil jeg rette en stor takk til Lokalhistorisk Senter med det løftet de har tatt ved å utgi denne flotte boken!

DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Den er allerede på vei til min trofaste skolevenninne i USA, som også er født og oppvokst her og har bodd i Wistings vei nr. 2 og i Heimdalsgate.

Heldigvis ønsket jeg meg boken til jul nå som de 700 eksemplarene forlengst er revet bort - gratulerer! Selv har jeg mer eller mindre bodd på Kjeldsber'n i oppveksten og hatt tilholdssted på badeplassen ved Steinsnes båthavn i virkelig varme sommerdager. Vi gikk på stranda til vi etter krigen en gang fikk sykkel og ble godt kjent på Steinsnes.

Minnene er mange - jeg ser for meg adstadige fru Lindberg gående rolig opp Solliestrandsveien etter endt arbeidsdag på bryggeriet kl. 17:00 i sitt store forkle til det lille koselige hjemmet sitt som lå rett over Storgaten. Og fru Kjeldsberg i full fart rundt svingen Solliestrandsveien / Rustadgaten mot byen med sin grå-hvite hund etter seg!

Takk for en herlig bok som setter fart på gode minner!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken