Lave bensin- og dieselpriser etter dager med prisrekorder

BILLIG: Så lave drivstoffpriser har det ikke vært på lenge. Flere benyttet seg av muligheten til å fylle tanken sin fredag morgen.

BILLIG: Så lave drivstoffpriser har det ikke vært på lenge. Flere benyttet seg av muligheten til å fylle tanken sin fredag morgen. Foto:

Det er nok mange som benyttet seg av muligheten til å fylle drivstoff fredag morgen, ettersom drivstoffprisene så ut til å ha stabilisert seg på et lavere prisnivå.

DEL

Den spente situasjonen i Midtøsten som følge av den amerikanske likvideringen av den iranske generalen Qasem Soleimani i forrige uke, førte til at markedene reagerte.

Uroen dyttet prisene på bensin og diesel opp til rekordhøye nivåer. Det førte til dyrere drivstoff i flere dager etter hendelsen.

Roet seg ned

Ettersom situasjonen har blitt mer oversiktlig og ting har roet seg ned, har drivstoffprisene begynt å falle igjen. I dag kunne man fylle tanken sin for en billigere penge enn i de andre dagene.

På Shell Tveiten var prisen for bensin 14,09 kroner og diesel 13,20 kroner rundt klokken 09.00. Det ble også observert lave priser ved andre drivstoffstasjoner i byen.

LES OGSÅ: Hadde med tazer og slåsshanske på bensinstasjonen

Artikkeltags