Gå til sidens hovedinnhold

Digitalt møte i N.K.S. Vestfold og Telemark-Øst

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Informasjonsmøtet i N.K.S. Vestfold og Telemark-Øst 28. januar 2021 via Zoom.

Medlemmer fra Larvik i sør til Sande i nord, i tillegg til medlemmer fra Vestfold og Telemark – Vest deltok på vårt første digitale møte i regi av fylkesstyret. Vi var 50 tilstede, enten hver for oss eller samlet i små grupper.

Fylkesleder Ingrid J. Schmidt ønsket velkommen og snakket litt om hva pandemien gjør med oss og at vi må finne alternative møteplasser. Lokal foreningene lever opp til mottoet Sanitetskvinnene har om være modig og nytenkende. Nå under pandemien er det aktiviteter som yoga digitalt, «Kanskje kommer kongen» i ny variant ved at middagen kjøres ut til den enkelte istedenfor å samle de, treff i svømmehallen og kløvertur.

Det ble informert om landsmøte 2021 i Tromsø i september herunder hva lokal foreningene må gjøre i forkant av landsmøte og hvilken jobb som venter delegatene.

Fylkesstyret vil ta initiativ til felles samlinger før landsmøtet, for å gå igjennom sakene som skal behandles på landsmøtet.

Årsmøtene i lokal foreningene kan avholdes elektronisk og/ eller pr post, men vanskelig med fysiske møter nå. Fylkesforeningen har kjøpt lisenser på Zoom, som kan bestilles fra oss og lånes ut til lokalforeningene.

Fylkesstyret er fornøyd med gjennomføringen av det digitale møtet, men håper vi kan møtes fysisk til fylkesårsmøtet 24. april.

Kommentarer til denne saken