Ligger midt i gaten i pøsregn og klarer ikke å røre meg. Snille forbipasserende ringer etter ambulanse og får meg vekk fra gaten.

Forsiktige, hensynfulle ambulansesjåfører bringer meg til SiV. Rask ekspedisjon gjennom røntgen ved hjelp av portører, røntgenspesialister og blide sykepleiere. Brukket bekkenben, hoftekam og albue. Inn på lyst og trivelig tremannsrom.

To dager etter til enmannsrom på Braarudåsen rehabiliteringssenter. Overalt travle, men blide og hyggelige - vennlige og hjelpsomme pleiere. Usedvanlig god mat.

Hjemkomst til et hjem med alle slags håndtak, søyler, dostol, dusjstol, to forskjellige prekestoler, rullestol og så videre, som man har kommet hjem og prøvet ut på forhånd - to ganger!

Vel hjemme hjelp flere ganger om dagen med medikamenter og stell. Glemte jeg å nevne ergo- og fysioterapeut hver dag om nødvendig?

Kan man forlange noe mer? Ja, man har jo betalt sin skatt og det er jo deres jobb - og av og til kan noe gå galt. Hvor gjør det ikke det?

Jeg vil herved få takke helsevesenet hjertelig i min lille krok av Verden for enestående behandling, og henvise eventuelle klagere til klagekontoret i 50. etasjer.