Gå til sidens hovedinnhold

Det er mye å glede seg over i Horten!

Artikkelen er over 1 år gammel

Min kone og jeg  gleder oss hver dag over alt Horten har å by oss gamle  i disse vanskelige korona-tider.

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Idet jeg setter meg foran PC'en for å gi uttrykk for dette i noen linjer til min gamle avis, ringer en av hjemmesykepleiens blide helsearbeidere på døren. Hun leverer oss en blomsterhilsen. «Horten Menighetspleie vil med denne blomsten ønske GOD PÅSKE og alt godt for dagene som kommer» står det på kortet. Med vennlig hilsen fra diakon Anne Karine Jordsmyr. Spør om vi ble glade!

Vasen med gule påskeliljer får plass midt på sofabordet. Bordet var blitt pyntet med påskeduk og servietter dagen før, så det kunne ikke passet bedre. Også spisebordet i stuen ble påskepyntet av vår datter. Vaskingen tar en annen hjemmehjelper seg av.

Det var ellers to ting jeg ville skrive innlegg i Gjengangeren om. For det første en varm støtte til Naturvernforbundet i Horten som ber kommunen kartlegge og frede den verdifulle strandskogen mellom Rørestrand og Åsgårdstrand. Ragnhild Trosby og Rolf A. Andersen har gjennom årene kjempet en imponerende kamp for ta vare på noen av kommunens fineste naturkvaliteter.

Ekstra glad ville jeg bli hvis kommunen og fylket ville omtale Nasjonalparken med Borrefeltets gamle og historisk riktige navn. Det er og blir Nasjonalparken.

La meg også nevne skolehagen i Holtandalen som mange savner, og endelig jordbruksparsellen på Nedre Steinsnes som mange hadde glede av. En slik parsell kan i fremtiden bli av stor betydning.

Ikke alle har en have å dyrke!

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.