↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

33 04 12 70

Besøksadresse

Langgata 25
3187 HORTEN
  1. Beskrivelse

Velkommen til Horten Begravelsesbyrå                                                                                    

Horten Begravelsesbyrå har avdelingskontor i Langgt. 25. Vi bistår ved begravelser og bisettelser/kremasjoner i Horten og Borre omegn.

Horten Begravelsesbyrå er et lokalt familiedrevet begravelsesbyrå som har holdt på siden 1891. Familien Skilnand drev byrået i generasjoner siden oppstarten, men siden 1973 er det familien Brenno som har hatt ansvar for driften av byrået.

- Hos oss vil du bli møtt med personlig service, kunnskap og varme, vi er alltid her for deg!

Det kan være godt å ha et profesjonelt begravelsesbyrå å støtte seg til, som vet hva som er vanlig, hva som er mulig, og som kjenner tradisjonen i ditt distrikt og nærområde. Vi har lang erfaring i å bistå etterlatte og kan ta hånd om alle praktiske gjøremål ved en gravferd; i samråd med deg som pårørende. Gravferden vil til enhver tid tilpasses de ønsker som dere som pårørende måtte ha. Horten Begravelsesbyrå dekker primært områdene Horten, Borre, Nykirke og Åsgårdstrand men bistår selvsagt dessuten i alle våre nærområder som Våle og Undrumsdal.

Dersom det er ønske om bistand fra oss, kan vi selvsagt hjelpe til- og gjennomføre gravferd der hvor det måtte være ønskelig!