↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

33 30 09 60

Besøksadresse

Raveien 318
3184 BORRE
  1. Beskrivelse

Velkommen til Tønsberg Glassliperi og Speilfabrikk AS
Leverer alt innen glass og speil til interiør til privat- og proffkunder. Produserer det meste på egen fabrikk.

Speil
Vi kan levere speil i de fleste fasonger, runde, ovale, med innhakk og utsparinger til kontakter. Har du en tegning eller mal, kan vi lage speilet akkurat slik du ønsker. Vi har flere typer speil. Vanlig sølvspeil eller sot og bronsefarget speil. Nyheten er et ekstra klart speil som gir en enda bedre gjengivelse av speilbildet enn vanlig speil. Vi har også speil med sikkerhetsfolie på baksiden der det kreves. Det finnes også løsninger for å herde speil.
Ved å sandblåse speilet, kan vi lage en dekorativ ramme, et mønster eller en tekst i speilet. Dette kan gjøres på frem eller baksiden av speilet. Det anbefales å sandblåse på baksiden av speilet for å ikke bryte den blanke overflaten som er lett å holde ren.
Vi har også akryl speil(plast) og buede trafikkspeil. Enveisspeil (argusspeil) kan også skaffes på forespørsel.
Speil kan også benyttes over kjøkkenbenken.

Blyglass
Blyglassinnfattede ruter må ikke være i firkantmønster. Vi kan lage motiver etter tegning eller bilde som du har med, eller vi kan restaurere gamle blyglassmotiver. Vi har utført flere store restaureringsjobber for det offentlige, bla. Uranienborg Kirke i Oslo, Tønsberg Domkirke og en rekonstruksjon av et større blyglassmotiv i Kviteseid Kyrkje.

Tiffanyglass
Vi kan lage motiver eller små figurer i tiffanyglass. Om du har en tegning eller bilde, kan vi omarbeide dette til et tiffanyglass motiv. Tiffanyglass kan brukes enten som en del av et blyglass motiv, eller som en frittstående dekorasjon.Vi kan også reparere/restaurere tiffanylamper.

UV liming
Vi kan lage glassmontere eller glasskap som limes sammen med et helt klart lim som herdes med UV stråling. Det vil ikke bli noen synlige fuger eller lim flater. Glasskapene kan lages med låsbare dører. Hyllene i glasskapet kan enten være løse eller limt fast i skapskroget.

Vi kan også være behjelpelige med å lage sokkel til glassmontere.