↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

957 94 870

Besøksadresse

Kongeveien 2B
3188 HORTEN
  1. Beskrivelse

Vårt mål i Markisespesialisten-Vestfold er:

 

Ha et variert produktutvalg slik at vi kan levere riktig produkt etter kundens ønske.

Ha flest mulig produkter som er laget i Norge for å ha kort leveringstid. 

Vårt motto er: God service gir fornøyde kunder.

Tlf: 95794870 - Mail: roald@markisespesialisten-vestfold.no

 

Produkter vi bruker for å gi kunden best mulig løsning.

På befaring (som er gratis) vil vi alltid gi kunden alternative løsninger.

 

Dovre terrassemarkise.

Dette er den nyeste markisen vi kan tilby. 

Den er spesielt tilpasset norske forhold hvor vi har lav sol om våren og høsten. Da kan markisen heves og senkes med en sveiv, slik at den dekker for solen uansett hvor på himmelen den står. Den kan også fås med tak for skjerming imot regn og snø. Hvis man kjøper med lange armer (stort utfall) kan den suppleres med støttebein.

Denne kommer i 3 forskjellige farger:

Koksgrå, Aluminium, og hvit. 

 

 

Seks forskjellige typer

Vi har seks forskjellige markiser. De består igjen av 3 forskjellige typer. En åpen type, en halv kassett type og en helkassett type. Åpne typer vil si at de er eksponert for regn og snø hvis de står under åpen himmel. I slike tilfeller blir disse markisene ofte solgt med tak. Halvkassett type er helt lukket i toppen når markisen er helt innrullet slik at den ikke trenger ekstra tak. Helkassett type er helt lukket både over og under når markisen er helt innrullet.

 

Utvendige persienner.

Hvis man vil stenge lyset helt ute så er dette produktet å velge. En grunn kan være at det skinner i TV skjermen. Utvendige persienner kan fås i 50mm og 80mm bredde. 50mm er mest vanlig på private hus, mens 80mm blir brukt på industribygg. De kan fås med sveiv, snor og motor. 

Her er også en mengde farger å velge i. 

 

Innvendig solskjerming.

Her er det mange forskjellige muligheter i både typer og farger.

Mange forskjellige typer rullegardiner, forskjellige typer plisse gardiner . Persienner med hel flate og persienner med perforerte flater. Lamellgardiner og insektsgardiner. Og nesten alt finnes i forskjellige farger.

 

Zip Screen.

Zip Screen er blitt et veldig populært fordi man kan se ut selv om duken er helt nede. Bildet over viser duken sett i fra innsiden og utsiden. Vinduet står rett imot syd og har full påkjenning i fra solen hele dagen. Plantene i vinduet har det allikevel helt fint med nok lys og passe temperatur.

 

Screen er det siste typen av solskjerming til utebruk. Den har spesielle egenskaper som andre utvendige solskjermingsprodukter ikke har.

1. Man kan se igjennom den.

2. Den gir nesten ingen støy ved vind. 

3. Den blir alltid montert med motor. 

Den fås i 3 forskjellige standard farger: Anthrazit(sort), Aluminium, og hvit. 

Den kan fås i mange fler farger mot ett tillegg i prisen.

 

 

Living Pergola.

Living er en norskprodusert pergolamarkise som innehar det beste av komponenter i fra hele Europa. Den er utstyrt med en lokke mekanisme som gir en utrolig stram og fin duk. Den har alle fordeler som en kunde setter pris på. Fint design, fin pris, og kort leveringstid.

 

Flex Pergola.

Dette er en populær markise i områder hvor vinden ofte står rett imot. Lakkeringen på denne markisen går under betegnelsen: Seaside Class. Denne typen lakkering er en avansert overflatebehandling som gjør Flex til et perfekt valg for norske forhold. Den er enklere og billigere enn mange konkurrerende produkter, og finnes i en versjon med sveiv og en versjon med motor.