Dana Cup: Borre-jentene til semifinale

GRØNNERE: Fotballen og Norway Cup ble benyttt som arena for å introdusere mer miljøvennlig idrett. Her fra årets Dana Cup og en av kampene til Ørn.

GRØNNERE: Fotballen og Norway Cup ble benyttt som arena for å introdusere mer miljøvennlig idrett. Her fra årets Dana Cup og en av kampene til Ørn. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Jenter-14 i Borre er klare for semifinale i B-sluttspillet i Dana Cup.To Ørn-lag har også vunnet i formiddag, og spiller videre på veien mot finale.

DEL

Borre 1 i Jenter-14 måtte gjennom en nervepirrende kvartfinale mot Horsens FC 2 fra Danmark. Etter uavgjort etter ordinær tid, ble det straffespark-konkurranse. Her var Borre det sterkeste laget, og vant til slutt kampen 5-4. Seinere i dag venter semifinalen.

Bra av Ørn

Også Ørn gjør det veldig bra i B-sluttspillet. I 8-dels finalen møtte Ørn Gutter-15 Buchholzer fra Tyskland. Også her ble det en spennende kamp som endte uavgjort, og som ble avgjort på straffer med seier 7-5.

Ørn Gutter-13 gikk greit til kvartfinale etter å ha slått Fana fra Bergen 4-0. Det betyr to Ørn-lag i kvartfinale. Minst to spennende kamper står igjen før de to Ørn-lagene kan spille finale lørdag.

Slått ut

Torsdag kveld spilte Ørn Gutter 14 mot Gjelleråsen 16 dels finalen i A-sluttspillet. Det ble tet og nervepirrende kamp som gikk til avgjørelse på straffespark. Her vant Gjelleråsen 7–5.

Også Gjelleråsen

For 14-åringene til Borre ble det også ferdigspilt i A-sluttspillet. Jentene ble som gutta til Ørn slått ut av Gjelleråsen. Trener Bjørn-Erik Bergman fryktet Gjelleråsen på forhånd. Laget som vant Norway Cup ble for sterke for Borre og vant til slutt 3–1 i 8-dels finalen. For torsdagen var omme sto vi igjen uten lag i A-sluttspillet.

LES OGSÅ: Borre Jenter 14: Videre etter straffespark 

Bra i B-sluttspillet

I dag tidlig spilte Ørn Gutter 13 8-dels finale i B-sluttspillet kampen var mot Fana fra Bergen, og Ørn viste seg som det klart sterkeste laget og vant klart 4–0. Torsdag kveld slo 13-åringene i brunt ut Byåsen 5–3 etter straffespark.

Ørn Gutter 15 henger også med i B-sluttspillet etter seier 3–1 over Forus og Gausel i 16-dels finalen. Det betyr ny kamp i dag fredag.

LES OGSÅ: Dana Cup: Flere lokale lag til A-sluttspill 

Borre 1, jentene i 14-års klassen, er klare for kvartfinale i dag etter solide 7–0 over Bærum 8-dels finalen i dag. Det betyr at Borre fortsatt har det ene av sine to jentelag med i Dana Cup.

Artikkeltags