Gå til sidens hovedinnhold

Da Alexander ble kåret til «Norges hyggeligste», rant ordrene inn: – Etterspørselen ble så stor at vi fant ut at vi måtte gjøre noe

Får med seg både far og bror på laget.

Den siste tiden har det blitt etablert flere nye selskaper og bedrifter i kommunen vår. Bak en av dem finner vi Alexander Nygaard-Andersen som i september ble kåret til «Norges hyggeligste håndverker».

Det er også litt av bakgrunnen for at han nå sammen med far Cato og bror Daniel har etablert N-Andersen Bygg AS.

– Etterspørselen ble så stor at vi fant ut at vi måtte gjøre noe med det, forteller Alexander til Gjengangeren.

FORRIGE NÆRINGSLIVSLOGG: Næringslivsloggen: Får Rolls-Royce med på laget: – I beste fall vil det bidra til en litt enklere hverdag

– Pilene peker i riktig retning

Nygaard-Andersen har jobbet som snekker i mange år, men han har aldri drevet sitt eget selskap før.

– Det blir spennende, men jeg er veldig glad for at jeg får med meg broderen og pappa. Planen er at pappa får ta seg av papirarbeidet, mens vi to andre snekrer og tjener penger.

Far Cato innehar også styreledervervet i selskapet.

Selv om det er urolig tider, er ikke Alexander nervøs for at de starter opp selskapet midt i en pandemi.

– Nei, det er jeg ikke. Alle pilene peker i riktig retning for at et snekkerselskap skal klare seg godt nå. Da hele korona-kjøret startet ble det stille for håndverksbransjen i noen korte uker, før det skjøt rett i været med etterspørsel igjen. Det var veldig positivt for oss, men jeg tror nok det kommer til å dabbe av litt framover, avslutter Nygaard-Andersen.

LES OGSÅ: Magnus (22) skapte sin egen arbeidsplass: – Kunne aldri sett for meg en kontorjobb

Endring

Selskapet Finova AS har meldt om en rekke endringer i det siste. De har fått inn en ny daglig leder i Jan Wessel Bratterud. Tidligere leder Martin Kolbrek Johansen trer inn som styremedlem sammen med ny styreleder Roar Aasvang.

Enda et nytt selskap som har fått ny daglig leder er Floraterapi AS. Her trer Runar Pedersen inn i rollen.

Ra Energi AS har byttet både navn, formål og forretningsadresse. Det nye navnet er Gen2 Energy AS og de flytter fra Åsgårdstrand til Raveien i Horten. Ifølge deres nye formål skal de nå etablere seg som ledende i Norden på produksjon, distribusjon og salg av hydrogen samt rådgivning og investeringer i aktiviteter som skaper sirkulærøkonomi rundt disse aktiviteter.

Selskapet Henrik Riis AS, som holder hus i Steingata i Horten, har endret både navn og vedtektsfestet formål. Selskapet heter nå Volant Kapital AS og skal blant annet eie aksjer i eiendomsprosjekt og utleievirksomhet.

Ørns Venners Eiendom AS har foretatt endringer i styret sitt. Her går Kjetil Ramberg ut av sin rolle som styremedlem og erstattes av Svein Lindhjem.

Apartments AS er også blant dem som i det siste har foretatt store endringer. Blant annet skal selskapet nå hete Apartments Holding AS, holde hjem på Langmyra på Skoppum og har endret formålet sitt til: Eie av aksjer i eiendomsprosjekt og utleievirksomhet, eie og forvalte aksjer og selskapsandeler i andre selskap. De har også endret litt i styret. Knut Andreas Østern går fra styreleder til å være styremedlem sammen med Eirik. Svein Aarum er ny styreleder.

Car Nation AS, som driver med detaljhandel med deler, rekvisita og utstyr til motorkjøretøy, har byttet ut Tove Koren Larsen med Per Tore Koren Larsen som styreleder. De flytter også fra Kjølvangveien til Klokkersvingen.

Selskapet Peff Regnskap AS flytter fra Olsrødsvingen til Lansbergløkka.

Styret i Clikk AS har vedtatt fullmakt til erverv av egne aksjer i løpet av det neste året. Maks pålydende verdi er 10.950 kroner.

Opplevelseskortet Join AS har endret både styre og daglig leder. Det nye styret består av styreleder Chris Klemmetvold Sandvik, Tom Christian Spangelid, Ann Kristin Bekkevoll og Espen Klareng. Daglig leder utgår fra selskapet.

Eiendomsmeglerforetaket Wivestad & Skogsholm AS har fått nytt styre. Styreleder Siri Graf Stenberg får med seg Benedikte Skogsholm og Jan Harald Wivestad som styremedlemmer.

Nytt

Ingridk Keramikk AS er ny i næringslivet i Horten. Selskapet skal holde til i Damgata i Åsgårdstrand og selge varer og tjenester innen Håndlaget keramikk, kunsthåndverk og andre gave og interiørartikler. Daglig leder er Ingrid Kristine Lund.

Ny er også Joj Invest AS. Investeringsselskapet styres av daglig leder og styreleder Jon Omby Jonassen fra Innlaget på Skoppum.

Ingebjørg Eriksen har etablert et enkeltpersonforetak i Snekkermesterveien i Horten. Det heter Bli Fin og skal drive med kjøp og salg av hudpleieprodukt samt opplæring av eventuelle konsulenter.

Bjørge Madsen og Kristin Stenersen er daglig leder og styreleder av det nyetablerte selskapet Grøntfor AS i Åsgårdstrand. Av formålet oppgitt i foretaksregisteret kan man lese at de skal drive med grønnsakproduksjon og andre produkter/ tjenester som naturlig hører til dette.

Madsen og Stenersen har også de samme rollene i selskapet Jordhelse AS, som også er nyetablert. Her er det organisk gjødselproduksjon som er temaet.

Når det kommer til Skjærgaarden Gartneri AS, så har de to byttet roller. Her er Stenersen daglig leder, mens Madsen er styreleder. Formålet her er også grønnsakproduksjon.

Lars Kristiansen er daglig leder i det nyetablerte selskapet KG-Eiendoms Invest AS. De skal drive med kjøp, salg, utleie og utvikling av eiendom.

Slutt

Byggmesterfirmaet T. & C. Larsen ANS har meldt foretaket oppløst. Selskapet ble etablert i 2012 i Åsgårdstrand av Terje og Clement Larsen. Eventuelle krav/innsigelser må meldes foretaket innen seks uker regnet fra 20.11.2020.

Nykirke-selskapet Holding 2 Gether AS har også meldt foretaket oppløst. Krav og innsigelser må meldes styreleder John-Ove Villung innen 20.11.2020.

I oktober 2018 etablerte Julian Taghawi Moussawi selskapet Bibo Eiendom. I juli i år ble selskapet meldt oppløst. Nå er det slettet fra foretaksregisteret.

Det samme har Fagopplaring.com og enkeltpersonforetaket Asamaria Agnes Maryna Samaria-Vistnes.

Kommentarer til denne saken