Gå til sidens hovedinnhold

Slik feiret caravanklubben 50 år: – Koldtbordet har vært en tradisjon i klubben siden 1970-tallet!

Artikkelen er over 4 år gammel

Regnvær stoppet ikke caravanklubben fra å arrangere langbord på Borre. I år er klubben fyller 50 år.

Nærmere 200 campinggjester samlet seg til koldtbord på Borre familiecamping på lørdag. En populær tradisjon blant de faste besøkende og medlemmene av Norsk Bobil og Caravanclub i Vestfold, som driver campingen.

LES OGSÅ: Dette er Leon. Han får ikke lov å dra på campingferie til Sande.

– Gleder oss til dette

Koldtbordet har vært en tradisjon i klubben siden 70-tallet, men i år fyller klubben 50 år og da er det ekstra stas når medlemmene samles ved langbordet.

– Dette er noe vi gleder oss til hver sommer. Det er sesongens høydepunkt. Vi spiser masse god mat, snakker med de andre campinggjestene og utover kvelden blir det musikk og dans, forteller Thor-Egil Haugen som har vært medlem av Norges Bobil og Caravanclub i Vestfold i 15 år.

(Saken fortsetter under bildet)

 

Fra start til slutt

Klubben har 380 medlemmer og 96 faste plasser på Borre camping.

LES OGSÅ: Slik finner turistene fram i Horten uten turistkontor

– Dette er en trivelig plass og det passer spesielt flott for barn. Her er det en god og avslappet stemning og her befinner vi oss så godt som hver helg fra starten til slutten av campingsesongen, uttaler Haugen.

Klubben jobber mye med å tilrettelegge for alle aldere, og arrangerer derfor blant annet barnebingo, krabbefiske og andre barnevennlige aktiviteter.

– Jeg synes det er gøy å delta på aktivitetene og har fått mange nye venner på campingplassen, forteller Veronika Haugen.

(Saken fortsetter under bildet)

Til tross for regnvær ble koldtbordet en like stor suksess blant klubbmedlemmene, også i år. Etter bespisning og den sosiale sammenkomsten ble klubbens 50 år feiret med dans, og enda mer kake utover kvelden.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.