Nå finner du Cafe Gul her

I GANG IGJEN: Cafe Gul og daglig leder Siri Børve Nysæther er på plass i biblioteket. Det gleder kaffekjøper Raymond Johnsen (t.v.) og medarbeider Marcus Johnsen i bakgrunnen.

I GANG IGJEN: Cafe Gul og daglig leder Siri Børve Nysæther er på plass i biblioteket. Det gleder kaffekjøper Raymond Johnsen (t.v.) og medarbeider Marcus Johnsen i bakgrunnen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Mens Kulturhuset 37 er stengt i påvente av det store kulturhusoppgraderingen, har Cafe Gul flyttet til biblioteket og skal være der fram til starten på 2019.

DEL

Det var en overgang for Cafe Guls daglige leder, Siri Børve Nysæther, da hun kom tilbake på jobb denne uka.

Ikke bare var det nye og annerledes lokaler, det var også en overgang til et vanlig arbeidsliv etter å ha avsluttet sin mammapermisjon.

– Ja, nå er det tilbake for fullt igjen, men det blir nok også noen dager til jeg er helt à jour. Det er jo mindre plass her i Horten bibliotek enn i 37. Dessuten må vi se på muligheten til å kunne utvide noe; Servere varm suppe, og kanskje få i gang bakingen igjen.

– Jeg elsker å bake. Dessuten kan vi spre litt deilig duft her på biblioteket, sier hun fornøyd.

LES OGSÅ: Nå er det bestemt! I 2021 har Horten et helt kulturkvartal

Full av håp

I tillegg til nytenning på jobben i Cafe Gul forteller hun at de nye lokalene også har gitt henne håp om utvidede åpningstider.

– Når vi er her i biblioteket er det naturlig at vi også tilpasser oss deres aktiviteter. Hvis det er et kveldsarrangement der inne, satser vi på å holde åpent her ved inngangen også.

– Det samme gjelder ønsket om å ha åpent på lørdager, men alt dette får vi nok spikre først etter jul, sier Siri Børve Nysæther.

– Men, det er så mye annet som må på plass de neste par ukene. Vi får nok vente med utvidelsene til litt seinere, sier hun med et smil.

Artikkeltags